Active Safety levert ook tijdens de beperkingen door Covid-19 ( Corona ) vele servicemedewerkers en brandwachten welke worden ingezet op diverse winkels van zowel de Action, de Praxis en de Gamma. Onze medewerkers staan hier voor uw veiligheid! Ze geven u een winkelwagen of winkelmandje mee, houden toezicht op het maximale aantal klanten in de winkel, ontsmetten de mandjes of de karretjes voor u en controleren of de voorgeschreven RIVM afstand van 1,5 meter wordt bewaard. Wij vragen u om begrip te hebben voor de medewerkers die hier staan voor u en uw gezondheid. Vaak betekent dit dat u zo nu en dan even moet wachten voordat u de winkel in kunt gaan. Ook onze medewerkers zullen 1,5 meter afstand van u houden en proberen de winkelervaring voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neemt u dan contact met ons op:

https://www.activesafety.nl/contact/