Active Safety levert voor diverse projecten brandwachten en corona verantwoordelijk personen waaronder op diverse bouwprojecten. Normaal lopen onze brandwachten voor alle heet werkzaamheden die er plaats vinden, zoals dakdekken en lassen. Maar ook tijdens de Covid-19 crisis zorgen wij er voor dat doormiddel van de inzet van onze brandwachten er volgens de voorschriften van het RIVM gewerkt wordt.

Dit betekent dat onze brandwachten controleren of men bij aankomst met maximaal 2 personen in een auto zit, of men tijdens binnentreden van de bouwplaats minimaal 1.5 meter afstand van elkaar houdt, of er tijdens het werk ook de juiste afstanden tot elkaar wordt behouden met uitzondering van die werkzaamheden waar men tijdelijk wat dichter op elkaar moet werken, en of men het eigen gereedschap pakt of dat dit, bij gebruik door meerdere personen, is ontsmet. Ook letten we tijdens pauzes op de afstanden tot elkaar en op de samenscholingen en/of teveel mensen in kantines of rookruimtes. Als men dit niet doet zullen wij de mensen hierop aanspreken op een nette correcte manier. Zo werken wij mee aan bewustwording.

Tevens letten we op eventuele duidelijke symptomen van een besmetting, zoals hoesten en koorts. Voor temperatuurmeting zijn al onze brandwachten voorzien van een thermometer welke de lichaamstemperatuur meet via het voorhoofd en zonder contact. Indien deze symptomen aanwezig zijn zullen wij in overleg treden met de opdrachtgever. De opdrachtgever bepaalt vervolgens wat er moet gebeuren.

Active Safety brandwachten zijn niet alleen brandwacht maar kunnen u dus ook prima ondersteunen bij deze werkzaamheden. Zo zorgen we er met ons allen voor dat iedereen een veilige en gezonde werkplek tot zijn beschikking heeft en dat eenieder in de avonduren ook weer veilig en gezond naar huis kan gaan.

Wilt u een brandwacht af nemen bij Active Safety om als Corona verantwoordelijk persoon bij u te komen werken en zo de juiste voorschriften te volgen? Belt u dan met ons piket nummer, 24/7 bereikbaar:

085-1306781

http://www.activesafety.nl/contact/