Ook tijdens de Covid-19 (Corona) crisis blijft Active Safety uw partner in het leveren van brandwachten en divers veiligheidspersoneel zoals beveiligers, verkeersregelaars en bhv’ers. Wilt u een brandwacht ter plaatse? Wij leveren rijksgediplomeerde brandwachten, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Brandwachten tijdens de intelligente lockdown in Nederland kunnen wij snel leveren. Veelal binnen 2 uur ter plaatse in heel Nederland. Wij werken hoofdzakelijk met rijksgediplomeerde brandwachten, wat betekent dat de brandwacht is opgeleid volgens de normen en eisen van brandweer Nederland.

Onze brandwachten zijn inzetbaar bij een uitval van uw brandmeldcentrale, bij storingen en onderhoud in brandmeldcentrales, bij storingen, onderhoud of uitval van sprinklerinstallaties maar ook zeker als een zeer goede aanvulling op uw BHV organisatie.

Wij kunnen ons voorstellen dat door de huidige maatregelen met betrekking tot covid-19, tekorten optreden binnen uw BHV organisatie die aangevuld dienen te worden. Wij leveren veelal binnen 2 uren een BHV’er die u ondersteunt! Gediplomeerd en met de beste kennis!

Heeft u een brandwacht nodig voor eventuele uitval, storing of onderhoud aan uw sprinkler of brandmeldcentrale? Ook brandwachten zijn natuurlijk snel en zeker geleverd bij Active Safety. Ze ontzorgen u niet alleen maar kunnen u ook voorzien van waardevolle informatie over de brandveiligheid binnen uw gebouw!

Ook beveiligingspersoneel, servicemedewerkers en verkeersregelaars zijn bij ons snel geregeld. Door ons uitgebreide netwerk van mensen kunnen wij alle taken op het gebied van veiligheid van u overnemen. Hiermee ontzorgen wij niet alleen maar bent u ook altijd voorzien van het allerbeste veiligheidspersoneel!

Active Safety gaat voor niets minder dan kwaliteit en voor een 100% tevredenheidsscore. Is er iets niet op of in orde? Laat het ons weten en wij schakelen direct. Zo worden de meeste problemen binnen een uur opgelost.

Wilt u een brandwacht, verkeersregelaar, beveiliger, bhv’er of ander veiligheidspersoneel bij ons afnemen? Neemt u dan contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend. Dit kan via telefoon of met behulp van ons contactformulier.

Telefoonnummer: 085-1306781
http://www.activesafety.nl/contact/