Active Safety is leverancier van brandwachten. Brandwachten klussen in Nederland blijven doorgaan. Ook in de huidige periode gaat Active Safety door met het leveren van zowel rijksgediplomeerde als industriële brandwachten. Onze brandwachten houden tijdens deze periode ten alle tijde 1.5 meter afstand. Daar waar nodig dragen ze een mondkapje. Verder handelen ze volgens het protocol wat door Active Safety is opgesteld en volledig volgens de richtlijnen van het RIVM is.

Inzet van brandwachten op nieuwe projecten

Zoals eerder genoemd gaat Active Safety door met de inzet van brandwachten op nieuwe projecten. Ze werken hierbij volgens de RIVM richtlijnen zoals opgenomen in het protocol wat door Active Safety is gemaakt. Afgelopen periode hebben we diverse nieuwe klanten en opdrachtgevers mogen verwelkomen. We zijn heel erg blij met deze nieuwe klanten en opdrachtgevers. Dit geeft aan dat we ook in slechtere economische tijden door kunnen blijven gaan en kwaliteit blijven leveren. Wilt u ook eens kennis maken met ons? Neem dan gerust contact met ons op via: www.activesafety.nl/contact of bel ons op: 085-1306781 .

Ontwikkelingen binnen de organisatie

Binnen Active Safety blijven we ook ontwikkelen. Ontwikkelingen binnen de organisatie zijn daarbij ook belangrijk. De doelen die wij voor 2020 hadden gesteld hebben we in juli 2020 weten te behalen. Dit heeft afgelopen periode geresulteerd in het aannemen van 2 vertegenwoordigers die voor ons door geheel Nederland nieuwe projecten gaan zoeken en heeft ons vanuit de organisatie tijd gegeven om onze doelen voor 2021 vast te stellen en daar al vast een aanvang mee te maken. Daarnaast zijn wij meer gaan samenwerken met een planner welke de diensten voor ons in kan gaan plannen. Daarnaast zullen wij binnenkort contact opnemen met al onze brandwachten om te kunnen bespreken welke wegen Active Safety wil gaan volgen. We hebben inmiddels voor 2021 een volledige routekaart uitgestippeld en er een aanvang mee gemaakt.

Overige werkzaamheden

Door de Corona crisis heeft Active Safety zich afgelopen tijd ook bezig gehouden met overige werkzaamheden waaronder het leveren van servicemedewerkers, beveiligers en BHV’ers op diverse projecten. Deze mensen staan veelal bij de ingang van winkels en op diverse scholen door geheel Nederland. Men geeft bij de winkels aan of de klant de 1,5 meter in acht wil houden, reinigt winkelkarretjes of mandjes en houden bij hoeveel klanten er in de winkel zijn om niet het toegestane aantal klanten te overschrijden. Op scholen staan we om alle leerlingen bewust te maken en houden over de geldende maatregelen. Dit tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.