Beroeps verkeersregelaars

Active Safety levert verkeersregelaars door geheel Nederland. Het vak verkeersregelaar houdt in dat je bevoegd bent om instructies te geven aan verkeersdeelnemers. Zoals bijvoorbeeld op een kruispunt als de verkeerslichten om een of andere reden zijn uitgevallen. Onze verkeersregelaars staan ook vaak bij wegwerkzaamheden. De verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer in goede banen loopt. De verkeersregelaars van Active Safety zijn tijdelijk verantwoordelijk voor de verkeersmaatregelen om zo ongelukken en opstoppingen te voorkomen. Door wegwerkzaamheden kan het gebeuren dat er opstoppingen ontstaan. Door de juiste aanwijzingen kunnen opstoppingen verminderen of opgelost worden. Maar ook worden verkeersregelaars regelmatig ingezet bij grote evenementen waardoor het lokaal erg druk is op de weg. De verkeersregelaars van Active Safety worden vaak ingezet door gemeentes of wegbeheerders om het verkeer te handhaven om zo de eerder genoemde ongevallen en of drukte te voorkomen of te handhaven.

Werkzaamheden verkeersregelaars

De hoofdtaak van de verkeersregelaar van Active Safety is natuurlijk altijd Veiligheid! Ze zorgen dat het verkeer goed kan doorstromen en zorgen op deze manier voor een veilige situatie. Wat zijn de taken van de verkeersregelaars?

  • Zorgen voor veiligheid voor al het verkeer waaronder ook voetgangers

  • Verkeersstromen in goede banen leiden bij wegwerkzaamheden

  • Veiligheid van bouwvakkers die aan de wegen werken garanderen

  • Instructies geven aan weggebruikers

  • Alle andere werkzaamheden om de veiligheid te kunnen garanderen


Heeft u interesse in het afnemen van verkeersregelaars van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In de juiste kleding en in het bezit van communicatiemiddelen om onderling te kunnen communiceren. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een verkeersregelaar nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.