Bedrijfshulpverleners

Active Safety levert bedrijfshulpverleners voor alle denkbare bedrijven in Nederland. De bedrijfshulpverlener kan worden ingezet wanneer uw eigen BHV organisatie niet volledig op orde is, door bijvoorbeeld ziekte of drukte. Ook kan het gebeuren dat u deze taken liever uitbesteed aan de professionals van Active Safety. Veelal zijn onze bedrijfshulpverleners zeer breed opgeleid. Ze hebben niet alleen een BHV diploma maar werken vaak ook nog bij de brandweer. Hierdoor weet u zeker dat u zeer goede BHV’ers krijgt geleverd van Active Safety. Onze bedrijfshulpverleners kunnen daarnaast kleine werkzaamheden verrichten waar u of uw medewerkers niet aan toe komen. Denk hierbij aan het bemannen van de receptie en het uitvoeren van kleine taken zoals het aanvullen van papier en inkt in printers. Wanneer de bedrijfshulpverlener bij de receptie werkzaam is dan is er vaak overzicht op het brandmeldpaneel en kan men in geval van alarm snel kijken wat er aan de hand is. Ook het verlenen van eerste hulp kan worden over gelaten aan onze bedrijfshulpverleners. Wanneer uw medewerkers de receptie bellen om hulp te krijgen kunnen onze bedrijfshulpverleners snel ter plaatse zijn. Mochten er meerdere bedrijfshulpverleners aanwezig moeten zijn dan zorgen wij altijd dat de communicatie op orde is. Wij leveren portofoons mee. U wilt door kunnen werken en geen omkijken hebben naar de BHV organisatie? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op.

Taken van een bedrijfshulpverlener

De bedrijfshulpverleners van Active Safety zijn, zoals eerder genoemd, breed opgeleid en werken vaak nog bij de brandweer in repressieve dienst. Hierdoor kunnen ze veel. Enkele taken die onze bedrijfshulpverleners uitvoeren zijn:

  • Bied hulp als er binnen uw bedrijf een incident is

  • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen

  • Het beperken en bestrijden van brand

  • Het beperken van de gevolgen van ongevallen

  • Het evacueren van werknemers en alle andere mensen binnen uw bedrijf in geval van een noodgeval

  • Het alarmeren van de hulpdiensten in geval van een noodgeval

Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in het afnemen van bedrijfshulpverleners van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In nette kleding en in het bezit van communicatiemiddelen en de juiste diplomas. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een bedrijfshulpverlener nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.