BMI uitvallen

Actief in het verhogen van brandveiligheid

Bij BMI uitval (uitval van de brandmeldinstallatie) zult u in bijna alle gevallen vanuit de verzekering en/of controlerende instanties verplicht gesteld worden, zorg te dragen voor een gekwalificeerde brandwacht.

De menselijke oren, ogen en waakzaamheid van onze Rijksgediplomeerde brandwachten nemen bij onbetrouwbaarheid van de techniek, de beveiligingstaak over. Hierbij gaat het vaak om BMI uitval, maar brandwachten bewijzen ook dienst bij het niet of niet deugdelijk functioneren van de sprinklerinstallatie of blusmiddelen.

De risicobeperkende dienstverlening van onze brandwachten is inzetbaar van enkele uren tot enkele maanden of langer bij langdurige projecten.

BMI uitvallen
BMI uitvallen

Active Safety biedt:

  • Binnen enkele uren een brandwacht ter plaatse bij acute BMI-uitval
  • Landelijke dekking met ruim 400 brandwachten
  • Rijksgediplomeerde brandwachten en mangatwachten
  • Maatwerk oplossingen in brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en opleidingen
  • 20 jaar ervaring
  • Erkend door verzekeraars en gemeente.

 


Wat te doen bij BMI uitval?

We ontvangen dagelijks aanvragen `voor een brandwacht met als reden het uitvallen van de brandmeldinstallatie. Eigenaren, huurders en exploitant zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van een gebouw en de veiligheid van de mensen (en indien van toepassing dieren) die er verblijven. In geval van uitval van de brandmeldinstallatie bestaat in bijna alle gevallen de verplichting risicobeperkende maatregelen te handhaven. Deze verplichting bestaat o.a. uit het verkorten van de tijdsduur van de BMI-uitval en het zorgdragen voor compenserende maatregelen. Directe inzet van een of meerdere brandwachten maakt hier onderdeel van uit.


brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.