Bouwbeveiliging

De afgelopen jaren merken wij steeds meer dat men bij grote bouwprojecten graag beveiligers aanwezig wil hebben. Active Safety levert door het gehele land bouwbeveiligers. Bouwbeveiliging komt steeds meer voor, zoals bij het bewaken van grote bouwlocaties. Op grote bouwlocaties komt het tegenwoordig ook steeds vaker voor dat alle bouwvakkers die vertrekken hun auto of bestelwagen moet laten controleren om diefstal te voorkomen. De taken die een beveiliger precies heeft zijn dus ook afhankelijk van het soort opdracht, die hij of zij heeft. Zo kan het zijn dat de beveiliger alleen bepaalde personen toegang mag verlenen, of dat iedereen zich verplicht moet melden en geregistreerd moet worden. De term bouwbeveiliging moet dus vrij ruim gezien worden om dit betrekking kan hebben op verschillende werkzaamheden. Het is ook denkbaar dat een bouwbeveiliger aangemerkt kan worden als baliemedewerker, die receptiewerkzaamheden uitvoert. Ook de term nachtportier kan van toepassing zijn op bouwbeveiligers indien er in de nachten ook toezicht moet worden gehouden. Wij leveren onze bouwbeveiligers indien gewenst inclusief communicatiemiddelen. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Werkzaamheden bouwbeveiliger

Op vele grote bouwprojecten in Nederland zijn dagelijks vele mensen aan het werk. We willen natuurlijk allemaal dat iedereen aan het einde van een werkdag weer veilig en gezond naar huis gaat. De beveiligingsbeambte welke werkzaam is op een bouwterrein vervult vaak de volgende functies:

  • Visiteren van in en uitgaande voertuigen

  • Inschrijven van bezoekers en medewerkers

  • Het tellen van de mensen ten tijde van een calamiteit of oefening

  • Receptiewerkzaamheden

  • Begeleiden van bezoekers naar contactpersoon

  • Het bedienen en meekijken op camera’s

  • En vele andere denkbare taken


Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in het afnemen van de beveiligers van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In nette herkenbare kleding en in het bezit van eventuele communicatiemiddelen en de juiste diploma’s. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

 

100% kwaliteit en tevredenheid. Daar gaan wij voor!

 

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een beveiliger nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.