Brandwacht Amersfoort

Brandwacht Amersfoort

Active Safety staat voor u klaar om uw brandveiligheid te waarborgen

Heeft u uitval of onderhoud van een brandmeldinstallatie of andere storingen van uw beveiligingsapparatuur? Brandwacht Amersfoort staat binnen 2 uur voor u klaar! Door Active Safety in te huren bent u verzekerd van:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in brandveiligheid, opleidingen en inzet
  • Getrainde en ervaren brandwachten waarmee u kunt voldoen aan alle wettelijke eisen
  • Erkenning van brandveiligheid door gemeenten en verzekeraars
  • Een brandwacht die 24/7 inzetbaar is

Brandwacht Amersfoort helpt u graag om uw locatie brandveilig te houden. Zij houden preventief toezicht en treden op bij calamiteiten. Al onze brandwachten zijn Rijksgekwalificeerd en beschikken over de nodige praktijkervaring.

Brandwacht Amersfoort
Brandwacht Amersfoort

Brandwacht Amersfoort voor een veilige werkomgeving

Werkgevers zijn verplicht om de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken. Hierdoor is het in de zware industrie (wettelijk) verplicht om tijdens onderhoudswerkzaamheden en/ of productieproces te beschikken over een gekwalificeerde industriële brandwacht. Met name bij heetwerk is het van belang om een industriële brandwacht in te schakelen. Onze industriële brandwachten houden toezicht op uw locatie in Amersfoort om de risico’s op werklocaties te verkleinen. Zij houden toezicht op activiteiten die betrekking hebben tot het voorkomen en controleren van gevaarlijke situaties op plaatsen met een verhoogd risico. Er is een verschil tussen in Rijksgediplomeerde brandwacht en een industriële brandwacht. De industriële brandwacht beschikt over een specifieke opleiding en ervaring om risico’s te verkleinen op uw werklocatie. Active Safety beschikt over industriële brandwachten. Daarnaast kunnen wij mangatwachten leveren. Mangatwachten/ buitenbeveiligers bewaken afgesloten ruimten zoals silo’s, ondergrondse werken en nauwe ruimten. In samenwerking met u verkleinen wij de risico’s en verlagen wij ongevallen op uw werkgebied.

 


Brandwacht Amersfoort voor een veilige werkomgeving

Een brandwacht in zijn algemeenheid is een persoon of personen die onveilige locaties en werkzaamheden beveiligen tegen brandgevaarlijke situaties. In sommige gevallen wordt een brandwacht verplicht door een verzekeraar, gemeente of brandweer om de brandveiligheid van uw werklocatie of evenement te verhogen. De brandwacht dient dan als toeziend oog op het naleven van veiligheidsvoorschriften, het vrijhouden van vluchtwegen en het versterken van een (bedrijfs)brandweerkorps. Onze brandwachten beschikken over de juiste kwalificaties om uw bedrijf te beveiligen voor brandgevaar.

brandwacht inhuren

Heeft u snel een brandwacht nodig of heeft u nog vragen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onze piketdienst, die 24/7 beschikbaar is: 085-1306781

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.