Brandwacht Amsterdam


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht Amsterdam

Brandwacht Amsterdam

Moet u één of meerdere brandwachten inzetten op uw locatie of voor uw evenement in Amsterdam? Active Safety is opleider binnen de beveiligingsbranche en biedt een groot aantal beveiligingsdiensten. Een van onze hoofdactiviteiten is het leveren van brandwachten. Wij zijn erkend door verzekeraars en de gemeente, Active Safety levert op het gebied van Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen.

Waar worden Active Safety Brandwachten voor ingezet?

Active Safety is met opleidingen en beveiligingsdiensten al ruim twintig jaar een betrouwbare en ervaren partner. Wij werken samen met ruim 600 Rijksgediplomeerde brandwachten, waardoor we altijd snel ter plaatse zijn. Al onze brandwachten zijn actief bij brandweerkorpsen en houden hun trainingen en bijscholingen structureel op peil. Zij zijn herkenbaar voor de omgeving als brandwacht, geüniformeerd, gekleal ed. 

De hoofdtaak van de Rijksgediplomeerde brandwacht is toezichthouden, controleren en registreren om brandrisico te minimaliseren. Bij calamiteiten wordt er op een juiste en passende manier opgetreden.

Aan de volgende situaties kunt u denken:

  • Bij brandmeldinstallatie uitval neemt een brandwacht de risico-observatie waar en handelt waar nodig
  • Brandwachten Amsterdam voor alle mogelijke locaties en bedrijven, tijdens evenementen en tijdens brandgevaarlijke werkzaamheden
  • Rijksgediplomeerde brandwacht ter aanvulling brandkorpsen bij onvoldoende bezetting
  • Industriële brandwachten voor de petrochemie, olie en gasindustrie, de offshore, weg- en waterbouw
  • Mangatwachten voor assistentie bij industriële werken en gesloten ruimtes

Brandwacht Amsterdam

Contact

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor advies en al uw andere vragen. Een brandwacht huren in Amsterdam? Op korte termijn? Of juist voor een langere periode?

Bel onze piketdienst op 085-1306781. 

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781