Brandwacht Apeldoorn

Brandwacht Apeldoorn

Alle Active Safety brandwachten vormen samen een team van 400 gekwalificeerde brandwachten, mangatwachten en industriële brandwachten in heel Nederland. Is er een spoedgeval in Apeldoorn waar u brandwachten nodig heeft? Wij zorgen ervoor dat wij binnen 2 uur ter plaatse zijn.

Brandwacht Apeldoorn is 24/7 bereikbaar en altijd beschikbaar

U kunt ons bellen op onze piketdienst: 085-1306781. Onze brandwachten hebben een zeer divers takenpakket. De meest voorkomende taak is het houden van toezicht. De brandwachten houden bijvoorbeeld controlerondes en zien toe op het vrijhouden van vluchtwegen. Mochten er toch calamiteiten zijn, dan grijpt de brandwacht in. De brandwacht waarschuwt, blust de beginnende brand en verleent EHBO.
Brandwacht Apeldoorn
Brandwacht Apeldoorn

Een brandwacht voor elke situatie

Onze brandwachten zijn in te zetten in verschillende situaties. Zo stelt de Arbowet dat werknemers het recht hebben om zo veilig mogelijk te werken. Dit kan dus gaan om brandgevaarlijke werkzaamheden in de industrie zoals heet- of laswerkzaamheden, maar u kunt de brandwacht Apeldoorn ook inzetten op kantoor en instellingen. Vaak stelt de lokale brandweer eisen aan de brandveiligheid van het pand met betrekking tot alarmering en detectie van rook en brand. Als dit niet het geval is, is het verplicht om een brandwacht in te huren. Onze gekwalificeerde brandwachten houden dan niet alleen toezicht, maar grijpen in bij calamiteiten. Ook evenementenlocaties zijn niet altijd optimaal ingericht als het gaat om brandveiligheid. Vaak is het dan vanuit de gemeente verplicht om een brandwacht, eventueel ook een EHBO’er, in te huren die uitgerust zijn met de juiste materialen en in kunnen grijpen bij calamiteiten.

 


Onze Brandwacht Apeldoorn houdt toezicht

Onze gekwalificeerde brandwachten houden toezicht in elke situatie met een verhoogde zekerheid op brandveiligheid en brandpreventie. Deze situatie kan gaan om de volgende situaties:

  • Uitval sprinklerinstallatie
  • Afwezigheid van technische brandbeveiliging
  • Begeleiding en controle tijdens evenementen
  • Begeleiding en controle tijdens industriële werken met gas, open vuur en gevaarlijke stoffen
  • Uitval brandmeldinstallatie
  • Tijdelijke aanvulling op het brandweerkorps bij onderbezetting

brandwacht inhuren

Heeft u vragen met betrekking tot brandveiligheid? Heeft u een brandwacht per direct nodig in Apeldoorn? Bel ons op: 085-1306781. U kunt ons 24/7 bereiken, waardoor wij u op elk moment van de dag kunnen helpen.

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.