Brandwacht Arnhem

Brandwacht Arnhem

De brandwachten van Active Safety staan 24/7 voor u klaar!

Incidenten wilt u altijd voorkomen. Mocht er toch een calamiteit voorkomen, dan wilt u natuurlijk dat er een kordaat team voor u klaarstaat om het incident in te perken en te bestrijden. Onze brandwacht Arnhem bestaat uit een ervaren team van maar liefst 400 brandwachten, die u 24/7 kunt inzetten om de veiligheid te verhogen van uw project of bedrijfspand. De brandwachten dragen bij aan de veiligheid van al uw medewerkers. U kunt onze brandwachten overal in Arnhem inzetten in de volgende situaties:

  • Uitval of onderhoud van een brandmeldinstallatie
  • Als aanvulling van de (bedrijfs)brandweer
  • Het garanderen van de veiligheid op evenementen
  • Bij dakwerkzaamheden
  • Bij onderhoud van uw bedrijfspand

Brandveiligheid moet altijd voorop staan bij uw evenement, onderhoudswerkzaamheden of bedrijfsvoering. Samen met u zorgen wij ervoor dat u voldoet aan alle veiligheidsnormen die gesteld zijn door gemeenten, verzekeraars of de brandweer.

Brandwacht Arnhem
Brandwacht Arnhem

Onze brandwachten bieden de juiste oplossing op uw locatie in Arnhem

Of het nu gaat om concerten, beurzen of het garanderen van de brandveiligheid in uw pand, Active Safety kan u gekwalificeerde brandwachten leveren die de juiste oplossing bieden op het juiste moment. In de meeste situaties bieden onze brandwachten een toezichthoudende functie, maar mochten er calamiteiten voorkomen, dan kunnen onze brandwachten snel ingrijpen om de brand te blussen en eventueel EHBO te verlenen.

 


Industriële brandwacht Arnhem

Naast Rijksgediplomeerde brandwachten, hebben wij ook industriële brandwachten die bijdragen bij het verhogen van de brandveiligheid in uw onderneming. U heeft een industriële brandwacht nodig indien uw onderneming werkt met open vuur. Dit kan gaan om bedrijven die actief zijn in de petrochemie en industrieën in zijn algemeenheid. Onze brandwachten hebben de juiste kennis als het gaat om chemische stoffen, processen en de veiligheidsprotocollen binnen de industrie. Vaak hebben onze brandwachten een controlerende functie, echter mochten er calamiteiten voorkomen, dan treden onze brandwachten letsel- en schadebeperkend op. Daarnaast bieden wij ook mangatwachten die assistentie bieden bij controleren van gesloten ruimten en houden de wacht, zodat uw werknemers veilig kunnen werken in silo’s, ondergrondse cabines en nauwe ruimten.

brandwacht inhuren

Heeft u snel een brandwacht nodig voor uw locatie in Arnhem? Onze brandwachten zijn 24/7 bereikbaar en zijn binnen 2 uur op locatie. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden als het gaat om brandveiligheid via onze piketdienst: 085-1306781.
Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.