Brandwacht Assen


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht Assen

Brandwacht Assen

Brandveiligheid garanderen met Brandwacht Assen

Als bedrijf wilt u graag de veiligheid garanderen van al uw werknemers, klanten, bezoekers of gasten. Om de brandveiligheid van uw bedrijf te garanderen of te verbeteren helpt Active Safety u graag! Onze gekwalificeerde brandwachten assisteren u op uw locatie in Assen. Wij hebben verschillende typen brandwachters, die voor u aan de slag kunnen zoals:

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Industriële Brandwachten
  • Buitenwachten/ Mangatwachten

Met ruim 20 jaar ervaring in de brandveiligheidsbranche bieden wij niet alleen brandwachten, maar ook trainingen/ bijscholingen om het personeel bijgeschoold te houden als het gaat om brandveiligheid. Een brandwacht is in sommige situaties verplicht gesteld als de brandveiligheid niet kan worden gegarandeerd. Dit kan gaan om gevallen bij uitval van brandinstallaties, maar ook om de veiligheid te garanderen van grote groepen mensen tijdens een evenement. In alle gevallen staan wij 24/7 voor u klaar om brandveiligheidsoplossingen te bieden voor uw bedrijf.

Brandwacht Assen

Een brandveiligheidsoplossing voor iedere situatie

Onze brandwachten helpen u graag om de brandveiligheid te garanderen van uw werklocatie. Wij beschikken over ervaren Rijksgediplomeerde brandwachten die een toezichthoudende functie hebben. Daarnaast handelen zij kordaat in geval van calamiteiten. Wij bieden ook industriële brandwachten. Dit zijn gespecialiseerde brandwachten die een opleiding hebben genoten waarbij de industrie centraal staat. Dit kan gaan om de petrochemie, chemische industrie, maar ook de industrie in zijn algemeenheid. Primair hebben industriële brandwachten een controlerende functie. Maar zij hebben ook kennis over de specifieke veiligheidsprotocollen binnen de industrie. Hierdoor kunnen zij controlerend of schadebeperkend handelen in de volgende gevallen:

  • Shutdowns
  • Het verrichten van gasmetingen
  • Onderhoudswerken
  • Industriële werken met open vuur

Ook als u een mangatwacht/ buitenbewaking nodig heeft, kan Active Safety u van dienst zijn. De mangatwachten maken onderdeel uit van de industriële brandwacht en controleren en houden de wacht rondom gesloten ruimten zoals cabines en silo’s. Naast de controlerende taak, bieden zij ook hulp in het geval van calamiteiten.

Heeft u snel een brandwacht nodig voor uw locatie in Assen? Of wilt u de mogelijkheden bespreken betreffende wat wij u kunnen betekenen voor uw locatie? U kunt dan contact met ons opnemen via onze piketdienst: 085-1306781. Met ruim 400 ervaren brandwachten zijn wij binnen 2 uur ter plaatse en 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781