Brandwacht Breda

Brandwacht Breda

Brandveiligheid gegarandeerd met Active Safety

Samen met u kunnen wij de brandveiligheid garanderen op uw (industriële) locaties en evenementen in Breda. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid bieden wij diverse diensten zoals scholingen, trainingen en (industriële) brandwachten voor uw locatie in Breda. Ook bij spoedgevallen zoals bij het uitvallen van brandmeldinstallaties, of tijdens de onderhoud ervan, leveren wij binnen 2 uur een ervaren brandwacht. maar ook voor andere situaties staan onze brandwachten voor u klaar zoals:

 • Tijdens grootschalige evenementen
 • Bij een tekort aan mankracht binnen het (bedrijfs)brandweerkorps
 • Tijdens de bouw of verbouw waar brandgevaarlijke situaties risico’s vormen
 • Bij industriële werken waar open vuur en/of gas een rol speelt

Onze gekwalificeerde brandwachten helpen u graag om uw locatie of evenement te beveiligen. Ondanks dat iedere locatie of evenement anders is komen de werkzaamheden van onze brandwachten in grote lijnen overeen. Onze brandwachten bieden voor uw locatie of evenement in Breda een observerende, registerende en uitvoerende functie. Dit kan gaan om het controleren van de vluchtwegen, maar ook over het waarborgen van de veiligheidsprotocollen. Daarnaast zijn onze brandwachten snel ter plaatse bij calamiteiten om letsel- en schade te beperken.

Brandwacht Breda
Brandwacht Breda

Rijksgediplomeerde brandwachten

Wij beschikken over ervaren brandwachten voor uw locatie in Breda. Zij zijn gecertificeerd om uw bedrijfspand zoals kantoren, instellingen en andere werklocaties brandveilig te maken of te houden. Zij zien toe en werken letsel- en schadebeperkend indien nodig.

Heeft u met spoed een brandwacht nodig in uw locatie in Breda? Wij zijn binnen 2 uur ter plaatse en gaan direct aan de slag.

Wij staan 24/7 voor u klaar om vragen te beantwoorden of om per direct aan de slag te gaan. Onze brandwachten kunnen binnen 2 uur ter plaatse zijn. U kunt ons altijd bereiken via onze piketdienst: 085-1306781.

 


Industriële en gediplomeerde brandwachten voor uw locatie in Breda

Brandwacht Breda staat voor u klaar om de veiligheid te garanderen van al uw bezoekers, klanten en medewerkers. Daarnaast hebben wij 2 verschillende typen brandwachten: Rijksgediplomeerde brandwachten en industriële brandwachten. Een industriële brandwacht waarborgt de brandveiligheid van de petrochemie en de industrie in zijn algemeenheid. Voor de meeste industrieën is het zelfs verplicht dat er een industriële brandwacht aanwezig is. Onze industriële brandwachten beschikken minimaal over de volgende diploma’s

 • VCA basis of VCA-VOL
 • Kleine blusmiddelen (SOG)
 • Watervoerende armaturen (SOG)
 • Schuimvoerende armaturen (SOG)
 • EX-OX-TOX-gasmeten (Nogepa 1.4)
 • Werken met ademlucht
 • Mangatwacht/buitenwacht (SOG)

brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.