Brandwacht Dordrecht

Brandwacht Dordrecht

Met Active Safety houdt u uw onderneming brandveilig

Brandveiligheid staat bij ons op nummer 1. Mochten er calamiteiten voorkomen, dan kan dit een dramatisch en verwoestend effect hebben. Wij zitten al meer dan 20 jaar in de brandveiligheidsbranche en geven trainingen en scholingen en kunnen Rijksgediplomeerde en industriële brandwachten leveren voor uw bedrijf. Ons team bestaat uit ruim 400 brandwachten, waarmee wij uw locatie in Dordrecht kunnen beveiligen tegen brand. Wij hebben voor ieder bedrijf een passende oplossing, doordat wij een verschillende brandwachten kunnen leveren in Dordrecht zoals:

  • Rijksgediplomeerde brandwachten met minimaal diploma Manschap A
  • Industriële brandwachten heetwerken en gasmetingen
  • Mangatwachten

In veel gevallen kan een brandwachten inhuren een verplicht karakter hebben vanuit de gemeenten, ondernemingsraad, BHV of verzekeringsmaatschappijen.

Brandwacht Dordrecht
Brandwacht Dordrecht

Industriële wachten

Daarnaast kan Active Safety ook industriële wachten leveren. Zij hebben een specifieke opleiding gevolgd om toe te zien op industriële werken. Dit kan gaan over werken met vluchtige stoffen, gas en open vuur. Vaak is een erkende industriële brandwacht verplicht voor de petrochemie en industrie in zijn algemeenheid. Samen met onze ervaren industriële brandwachten kunt u de risico’s verlagen op werklocaties in de industrie.

Wij staan 24/7 voor u klaar om vragen te beantwoorden of om per direct aan de slag te gaan. Onze brandwachten kunnen binnen 2 uur ter plaatse zijn. U kunt ons altijd bereiken via onze piketdienst: 085-1306781.

Brandwacht Dordrecht voor elke situatie

Voor bepaalde situaties is het verplicht om een brandwacht in te huren. Brandwacht Dordrecht helpt u graag in de volgende situaties:

  • Uitval of onderhoud aan de blus- of sprinklerinstallatie
  • Uitval of onderhoud van de brandmeldinstallatie (BMI)
  • Grootschalige evenementen
  • Nieuwbouw of verbouw waarbij brandzekerheid nog niet aanwezig is
  • Tijdens industriële werken met open vuur en/of gas
  • Bij onderbezetting van (bedrijfs)brandweerkorpsen

In al deze gevallen, of om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie, staan onze brandwachten voor u klaar in Dordrecht en omgeving. Bij spoed kunnen wij binnen 2 uur ter plaatse zijn. Daarnaast zijn onze brandwachten 24/7 inzetbaar en zijn erkend door gemeenten en verzekeraars!

 


Hoe kunnen onze brandwachten u helpen?

De brandwachten van Active Safety hebben een toezichthoudende functie. Zij begeleiden, observeren, informeren en rapporteren over alles als het gaat om brandveiligheid. Daarnaast houden zij toezicht op verschillende situaties zoals tijdens evenementen en beurzen. Tijdens het toezichthouden letten zij op belangrijke punten zoals het naleven van veiligheidsprotocollen en het vrijhouden van vluchtroutes. Ten slotte handelen zij kordaat als er calamiteiten voorkomen zodat letsel- en schade wordt beperkt.

brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.