Brandwacht Drenthe

Brandwacht Drenthe

Heeft u een of meerdere brandwachten nodig voor uw bedrijf, instelling of tijdens een project in Drenthe? Active Safety biedt een groot aantal beveiligingsdiensten op uw locatie. Wij leveren Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen. Wij zijn erkend door verzekeraars en de gemeenten in Drenthe.

De taken van een brandwacht

De meesten aanvragen voor een brandwacht in Drenthe hebben betrekking tot de volgende situaties:

  • Uitval blus- of sprinklerinstallatie
  • Uitval BMI-installatie
  • Onderhoudswerkzaamheden technische brandinstallatie
  • Heetwerkzaamheden, denk aan branden, slijpen en lassen
  • Grootschalige evenementen waar beveiliging nodig is
  • Ondersteuning van BHV bij onderbezetting
  • Tijdens industriële werken met open vuur en/of gas
  • Tijdens activiteiten met open vuur, denk aan vreugdevuren en vuurwerkshows
  • Bij onderbezetting van brandweerkorpsen
Brandwacht Drenthe
Brandwacht Drenthe

De hoofdtaak van onze Rijksgediplomeerde brandwachten is toezichthouden, controleren en registreren om ervoor te zorgen dat het brandrisico geminimaliseerd wordt. Bij BMI-uitval observeert de brandwacht het risico en handelt als dat nodig is. Industriële brandwachten kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld de petrochemie, olie -en gasindustrie, weg -en waterbouw en de offshore. Active Safety brandwachten zijn minimaal in het bezit van de volgende diploma’s en certificaten: VCA-Basis of VCA-VOL, kleine blusmiddelen (SOG), watervoerende armaturen (SOG), schuimvoerende armaturen (SOG, EX-OX-TOX-gasmeten (Nogepa 1.4), Mangatwacht / Buitenwacht (SOG), werken met ademlucht.

 


Contact Active Safety

Met spoed of voor een langere periode een brandwacht nodig in Drenthe? Of heeft u andere vragen? Bel de Active Safety piketdienst op: 085-1306781. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem contact met ons op!

brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.