Brandwacht Eindhoven


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht Eindhoven

Brandwacht Eindhoven

Active Safety: uw specialist in brandveiligheid

Active Safety levert Rijksgediplomeerde- en industriële brandwachten. Met ruim 20 jaar ervaring in de brandveiligheidsbranche verzorgen onze brandwachten brandveiligheidstoezicht en nemen preventieve maatregelen tijdens storingen, onderhoud of andere werkzaamheden. Ook bieden onze industriële brandwachten veiligheidstoezicht bij werkzaamheden, als het gaat om brandveiligheid, binnen de industrie.

Brandwacht Eindhoven

Wilt u graag weten hoe wij uw werklocatie brandveilig kunnen maken/houden? U kunt ons 24/7 bereiken via onze piketdienst: 085-1306781. Daarnaast kunnen onze brandwachters binnen 2 uur ter plaatse zijn op uw locatie in Eindhoven.

Voorkom of bestrijd incidenten met brandwacht Eindhoven

Door industriële of Rijksgekwalificeerde brandwachten in te zetten kunt u incidenten effectief bestrijden en de brandveiligheid verbeteren op uw locatie. Dankzij onze ervaring in het vak zijn wij flexibel inzetbaar en kunnen wij een volledige bezetting garanderen voor de veiligheid van uw werklocatie. Onze brandwachten zijn inzetbaar in verschillende situaties om brandveiligheid te verbeteren of voor situaties waar elke seconde telt. Dit kan gaan om situaties zoals:

  • Bouwkundige wijzigingen
  • Uitval of onderhoud aan uw brandmeldinstallatie
  • Werkzaamheden zoals dakdekken
  • Uitval van blus- of sprinklerinstallaties
  • Het verhogen van de brandveiligheid op evenementen
  • Bij industriële werkzaamheden zoals heetwerk
  • Bij industriële werkzaamheden in zijn algemeenheid

Onze gekwalificeerde brandwachten staat 24/7 voor u klaar om de brandveiligheid van uw werklocatie te verbeteren. Wij hebben voor u de juiste brandwacht voor elke locatie.

Garandeer de veiligheid van uw werklocatie

Als ondernemer, toezichthouder, evenementenorganisator heeft u een grote verantwoordelijkheid: het waarborgen van de veiligheid van al uw werknemers, gasten, klanten of bezoekers. Om de veiligheid te garanderen is het verstandig om een brandwacht in te schakelen. In sommige gevallen, zoals in bepaalde industrieën, is het zelfs verplicht gesteld door gemeenten, brandweer of verzekeraars. Onze gekwalificeerde brandwachten hebben ruime ervaring in oplossingen te bieden wanneer elke seconde telt of om deze te voorkomen. Over het algemeen hebben brandwachters een toezichthoudende rol. Zij zien bijvoorbeeld toe dat alle voorschriften worden nageleefd voor een zo veilig mogelijke situatie. Ook voor complexere industrieën zoals de petrochemie kunnen wij u assisteren bij het garanderen van de veiligheid. Onze gecertificeerde brandwachten hebben gespecialiseerde opleidingen genoten, waardoor zij de veiligheid kunnen garanderen in elke industrie. Als uw partner in brandveiligheid garanderen wij samen met u de brandveiligheid van uw werklocatie.

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781