Brandwacht Flevoland


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht Flevoland

Brandwacht Flevoland

Al ruim twintig jaar is Active Safety ervaren op het gebied van scholing, trainingen en het leveren van brandwachten. Brandwachten zijn professionals die worden ingezet voor extra brandveiligheid. Doordat wij al zo lang in deze branche werken weten wij precies wat wij doen en wat belangrijk is voor onze opdrachtgever. Onze brandwachten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om zich in te zetten in Flevoland. 

Welke taken kunnen onze brandwachten voor u verzorgen?

Onze brandwachten zijn gediplomeerd. Zij ondergaan verplichte keuringen en volgen trainingen. Door te observeren, registreren, begeleiden, informeren en rapporteren waken zij over de brandveiligheid. Brandwachten zien toe op de naleving van het (brand)veiligheidsprotocol, lopen controleronden en kijken naar potentiele vluchtroutes. Waar nodig wordt opgetreden. Bij calamiteiten wordt efficiënt letsel- en schade beperkend gehandeld. Taken die door onze brandwachten regelmatig uitgevoerd worden in Flevoland:

  • (Tijdelijke) uitval Brandmeldinstallatie
  • Uitval blus- of sprinklerinstallatie
  • Onderhoudswerkzaamheden technische brandinstallatie
  • Werkzaamheden die met hitte uitgevoerd worden zoals branden, slijpen en lassen
  • Ondersteuning van BHV bij onderbezetting
  • Evenementen en activiteiten waar beveiliging nodig is
  • Tijdens industriële werken met open vuur en/of gas
  • Bij onderbezetting van brandweerkorpsen

Ben ik verplicht om een brandwacht in te huren?

Op locaties en tijdens activiteiten waar de brandveiligheid een rol speelt kan de inzet van brandwachten door de verzekeraar, de gemeente, de brandweer of de organisatie vereist zijn. Dit is het geval bij bijvoorbeeld instellingen, bedrijfspanden en scholen die te maken hebben met (tijdelijke) uitval van de brandmeldinstallatie of de blusinstallatie. Maar ook tijdens grootschalige bijeenkomsten zoals vuurwerkshows of bij verbouw- of nieuwbouwprojecten waarbij de BMI nog niet actief is de inzet van brandwachten meestal een verplichting.

Brandwacht Flevoland

Neem contact op met Active Safety

Wilt u snel een brandwacht huren op uw locatie in Flevoland? Is er minder haast, maar wilt u ons betrekken bij de voorbereidingen van een evenement? Wilt u een of meerdere industriële brandwachten inhuren?

Voor al uw vragen zijn we 24/7 bereikbaar via onze piketdienst: 085-1306781

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781