Brandwacht Friesland

Brandwacht Friesland

Active Safety is al ruim 20 jaar actief op het gebied van scholing, trainingen en het leveren van Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten en mangatwachten. Wilt u mensen, dieren en goederen optimale veiligheid bieden? Voor uw brandwacht Friesland heeft u aan Active Safety een ervaren partner.

Wat kunnen wij voor u doen?

De hoofdtaak van de Rijksgediplomeerde brandwachten is toezichthouden, controleren en registreren om ervoor te zorgen dat het brandrisico geminimaliseerd wordt. Bij BMI-uitval observeert de brandwacht het risico en handelt indien nodig. Industriële brandwachten kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld de petrochemie, olie -en gasindustrie, weg -en waterbouw en de offshore. Active Safety brandwachten zijn minimaal in het bezit van de volgende diploma’s en certificaten: VCA-Basis of VCA-VOL, kleine blusmiddelen (SOG), watervoerende armaturen (SOG), schuimvoerende armaturen (SOG, EX-OX-TOX-gasmeten (Nogepa 1.4), Mangatwacht / Buitenwacht (SOG) en werken met ademlucht.

  Brandwacht Friesland
  Brandwacht Friesland

  Is het verplicht om een brandwacht in te huren?

  In veel gevallen zal uw verzekering een brandwacht inhuren verplichten ter verhoging van de brandveiligheid. Bijvoorbeeld wanneer de brandmeldinstallatie of de sprinklerinstallatie uitvalt of onvoldoende functioneert. Maar ook tijdens een evenement of een andere grootschalige bijeenkomsten is het inhuren van een brandwacht verplicht. Bij bouw- en verbouwwerkzaamheden kan de verzekeringsmaatschappij ook eisen dat er een brandwacht aanwezig is. Dit om de brandveiligheid tijdens heet werk, zoals lassen en slijpen, te kunnen borgen.

   


  Contact met Active Safety

  Voor al uw vragen zijn we 24/7 bereikbaar via onze piketdienst: 085-1306781. We gaan direct voor u aan de slag! Bij spoed zijn onze brandwachten doorgaans binnen twee uur bij u op locatie. Neem contact met ons op!

  brandwacht inhuren

  Meer informatie…
  Offerte aanvragen

  Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

  085-1306781

  Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

  Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.