Brandwacht Gelderland

Brandwacht Gelderland

Activity Safety is gespecialiseerd in het leveren van Rijksgediplomeerde, industriële brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen. Wij hebben een ruim aanbod aan brandwachten. Zij zijn binnen een paar uur inzetbaar voor korte of langlopende projecten bij uw bedrijf in Gelderland. 

Waar worden Active Safety Brandwachten voor ingezet?

Rijksgediplomeerde brandwachten worden in Gelderland ingezet ter bevordering van brandveiligheid in gebouwen, instellingen of bij evenementen en projecten. Hij of zij houdt toezicht op de aanwezigheid en naleving van veiligheidsprotocollen. Bij calamiteiten schakelt de brandwacht overige hulpdiensten in en verleent 1e lijn assistentie. Industriële brandwachten houden toezicht bij brandgevaarlijke onderhoudswerkzaamheden. Zij verlenen toezicht bij heetwerk, hierbij kun je denken aan las- en slijpwerken. Ook kunnen industriële brandwachten gasmetingen verrichten. Bij calamiteiten ondernemen ze schade- en letsel beperkende actie. Mangatwachten worden ingezet bij industriële werken in afgesloten ruimtes zoals kelders, silo’s, en tanks om toezicht te houden op veiligheid.

  Brandwacht Gelderland
  Brandwacht Gelderland

  Rijksgediplomeerde brandwachten en Industriële brandwachten

  Active Safety Rijksgediplomeerde brandwachten zijn minimaal in het bezit van een Rijksdiploma manschap A. Zij zijn opgeleid door de overheid en zijn actief bij een brandweerkorps. Onze industriële brandwachten zijn in het bezig van de volgende certificaten en diploma’s: 

  • Kleine blusmiddelen (SOG)
  • VCA-Basis
  • Schuimvoerende armaturen (SOG)
  • EX-OX-TOX gasmeten (Nogepa 1.4)
  • Mangatwacht / Buitenwacht (SOG)
  • Werken met ademlucht

   


  Contact met Active Safety

  Snel of structureel een brandwacht van Active Safety nodig in Gelderland? Wij zijn binnen enkele uren op uw locatie. Onze piketdienst is 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen! U kunt ons bereiken op 085-1306781. 

  brandwacht inhuren

  Meer informatie…
  Offerte aanvragen

  Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

  085-1306781

  Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

  Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.