Brandwacht Haarlem

Brandwacht Haarlem

Active Safety heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van opleidingen, veiligheidsdiensten en brandwachtdiensten en ondersteunen wij bedrijven in het zorgdragen voor de brandveiligheid. Brandwacht Haarlem nodig? Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeenten voor het leveren van Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten, mangatwachten en deskundigen voor gasmetingen in Haarlem.

Wat u kunt verwachten van Active Safety in Haarlem

Welke organisaties hebben een brandwacht nodig in Haarlem? Het antwoord hierop is uitgebreid. Onze opdrachtgevers bestaan uit bedrijven uit alle mogelijke branches, ontwikkelaars, organisatoren van evenementen, brandweerkorpsen, gemeenten, instellingen en andere projecten. Vaak is het inhuren van een brandwacht vanuit de gemeente of de verzekeringsmaatschappij een verplichting. Dit is het geval bij de volgende situaties:

 • Tijdens bouw of verbouw waarbij brandgevaarlijke situatie een risico vormen
 • Tijdens grootschalige evenementen
 • Tijdens industriële werken met open vuur en gas
 • Tijdens evenementen en andere grote activiteiten met open vuur zoals vuurwerkshows
 • Bij te weinig man- en vrouwkracht binnen een eigen brandweerkorps
 • Uitval van de BMI
 • Uitval van blusinstallatie
  Brandwacht Haarlem
  Brandwacht Haarlem

  De taken van onze brandwachten

  Controleren, toezichthouden en actief letsel- en schade beperkend handelen bij calamiteiten zijn de hoofdtaken van onze brandwachten. Wij leveren altijd maatwerk, want geen een instelling, project of evenement is hetzelfde in Haarlem Onze professionals zijn niet alleen getraind in het bieden van verhoogde brandveiligheid, zij zorgen ook voor een passende houding en bandering. Bij de uitvoerende taken van brandwachten kun je denken aan het toezicht houden op naleving van het (brand)veiligheidsprotocool, het lopen van controlerondes en toezien op het vrijhouden van vluchtroutes. 

   


  Contact met Active Safety

  Een brandwacht nodig in Haarlem? Op korte termijn? Of juist voor een langere periode? Bel onze piketdienst op 085-1306781. Ook voor andere vragen zijn wij 24/7 bereikbaar.

  brandwacht inhuren

  Meer informatie…
  Offerte aanvragen

  Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

  085-1306781

  Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

  Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.