Brandwacht Harlingen

Brandwacht Harlingen

Wilt u een brandwacht huren in Harlingen? Wij leveren gespecialiseerde Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen voor uw bedrijf, instelling of project in Harlingen. Active Safety heeft als missie om onze opdrachtgevers te ontzorgen in brandrisico- en veiligheidsvraagstukken. 

Inhuren van een brandwacht een verplichting?

Het inhuren van een brandwacht kan vanuit de verzekeraar, de gemeente, de BHV of de ondernemingsraad verplicht worden geacht bij de volgende gevallen:

 • Heetwerkzaamheden
 • Evenementen en activiteiten met een brandrisico
 • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
 • Tijdens industriële werken met open vuur en/of gas
 • Onderbezetting van brandweerkorpsen
 • Uitval BMI-installatie
 • Uitval blus- of sprinklerinstallatie
 • Nieuwbouw of verbouw waarbij technische brandzekerheid (nog) niet aanwezig is
 • Onderhoudswerkzaamheden technische brandinstallatie
  Brandwacht Harlingen
  Brandwacht Harlingen

  Wat kunt u verwachten van een Active Safety brandwacht

  Wilt u een brandwacht huren in Harlingen? Bekend is de inzet van een of meerdere brandwachten bij BMI-uitval en/of sprinklerinstallatie uitval. Maar de taak van de brandwacht is veel meer dan enkel deze werkzaamheden. Instellingen, bedrijven, industriële bedrijven, scholen, organisatoren van evenementen en andere grootschalige projecten. Brandwachten nemen de taak van brandbeveiligingsapparatuur over wanneer deze niet of onvoldoende werkend aanwezig is. Dit gebeurt bij een storing, maar er kan ook hulp aangeboden worden tijdens bouwwerkzaamheden. Daarnaast controleren en begeleiden ze werkzaamheden waar vuur, hitte of gas een rol speelt. In deze gevallen spreken we van industriële brandwachten. Ook kunnen brandwachten worden ingehuurd ter tijdelijke aanvulling binnen een brandweerkorps. 

   


  Contact met Active Safety

  Een brandwacht huren in Harlingen? Op korte termijn? Of juist voor een langere periode? Bel onze piketdienst op 085-1306781. Wij zijn 24/7 bereikbaar. 

  brandwacht inhuren

  Meer informatie…
  Offerte aanvragen

  Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

  085-1306781

  Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

  Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.