Brandwacht Hengelo


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht Hengelo

Brandwacht Hengelo

Active Safety heeft al ruim twee decennia ervaring op het gebied van beveiligingsopleidingen, bevolkingsdiensten en brandwachtdiensten en ondersteunen wij bedrijven, instellingen en projecten in het zorgdragen voor de brandveiligheid. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeenten voor het leveren van Rijksgediplomeerde brandachten, industriële brandwachten, mangatwachten en deskundigen voor gasmetingen in Hengelo. 

Wat kunt van Active Safety brandwachten verwachten?

De hoofdtaak van de Rijksgedimpomeerde brandwachten is toezichthouden, controleren en registreren om ervoor te zorgen dat het brandrisico geminimaliseerd wordt. Bij BMI-uitval observeert de brandwacht het risico en handelt indien nodig. Industriële brandwachten kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld de petrochem

Active Safety werkt samen met ruim 600 Rijksgediplomeerde brandwachten, waardoor we altijd snel ter plaatse zijn op uw locatie in Hengelo. Al onze brandwachten zijn actief bij brandweerkorpsen en houden hun trainingen en bijscholingen structureel op peil. Zij zijn herkenbaar als brandwacht, geüniformeerd, gekleed. 

De hoofdtaak van de Rijksgediplomeerde brandwacht is toezichthouden, controleren en registreren om brandrisico te minimaliseren. Bij calamiteiten wordt er op een juiste en passende manier opgetreden.

Aan de volgende situaties kun u denken:

ie, olie -en gasindustrie, weg -en waterbouw en de offshore. Active Safety brandwachten zijn minimaal in het bezit van de volgende diploma’s en certificaten: VCA-Basis of VCA-VOL, kleine blusmiddelen (SOG), watervoerende armaturen (SOG), schuimvoerende armaturen (SOG, EX-OX-TOX-gasmeten (Nogepa 1.4), Mangatwacht / Buitenwacht (SOG) en werken met ademlucht.

  • Bij brandmeldinstallatie uitval neemt een brandwacht de risico-observatie waar en handelt waar nodig
  • Voor alle mogelijke locaties en bedrijven, tijdens evenementen en tijdens brandgevaarlijke werkzaamheden
  • Rijksgediplomeerde brandwacht ter aanvulling brandkorpsen bij onvoldoende bezetting
  • Industriële brandwachten voor de petrochemie, olie en gasindustrie, de offshore, weg- en waterbouw
  • Mangatwachten voor assistentie bij industriële werken en gesloten ruimtes

Brandwacht Hengelo

Contact met Active Safety

Met spoed of voor een langere periode een brandwacht van Active Safety nodig in Hengelo? Wij zijn binnen enkele uren op uw locatie. Onze piketdienst is 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen! U kunt ons bereiken op 085-1306781. Ook voor advies of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781