Brandwacht huren Amsterdam


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht huren Amsterdam

Brandwacht huren Amsterdam

Moet u één of meerdere brandwachten inzetten op uw locatie of voor uw evenement in Amsterdam? Active Safety is opleider binnen de beveiligingsbranche en biedt een groot aantal beveiligingsdiensten. Een van onze hoofdactiviteiten is het leveren van brandwachten. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en levert op het gebied van brandwachten:

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Industriële brandwachten
  • Brandwachten Schiphol
  • Mangatwachten
  • Gasmeetdeskundigen

Waar in Amsterdam leveren wij onze brandwachten?

Al onze brandwachten zijn gedegen opgeleid (Rijksgediplomeerd) en maken vaak deel uit van een korps. Zij zijn inzetbaar als brandwacht tijdens evenementen, beurzen, festivals, concerten, in bedrijven, voor de (semi-) overheid in ziekenhuizen en instellingen en binnen een industriële omgeving.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • Snel brandwacht Amsterdam huren BMI uitval
  • Brandwachten bouw- en objectbewaking voor langere termijn
  • Rijksgediplomeerde brandwachten Amsterdam evenementen
  • Industriële brandwachten Amsterdam
  • Brandwachten Amsterdam als aanvulling op korpsbezetting

Vandaag nog een brandwacht nodig?

Brandwachten zijn professionals die worden ingezet ter verhoging van brandveiligheid. Soms weet u dat u ruim van tevoren dat u een of meerdere brandwachten in Amsterdam wilt gaan inhuren. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om het inhuren van brandwachten als onderdeel van het beveiligingsprotocol van een evenement of bouwproject. Soms heeft u op stel en sprong een brandwacht nodig. Dit is het geval bij uitval of storing van de BMI (brandmeldinstallatie). Bij spoed, of als partner van een project of evenement, zorgt Active Safety met deskundige, representatieve brandwachten voor de juiste professionele begeleiding en ondersteuning.

Waarom een Active Safety brandwacht?

Met twee decennia ervaring in de beveiligingswereld en onze ruimte ervaring binnen de brandweer weten wij exact wat we doen, én wat belangrijk is voor onze opdrachtgevers en de mensen en objecten waar onze brandwachten zich voor inzetten. Onze brandwachten staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. We beschikken over 400 zeer gemotiveerde, klantvriendelijk, servicegericht medewerkers die voor niets minder gaan dan 100% veiligheid, kwaliteit en tevredenheid.

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781