Brandwacht huren Friesland

Rijksgediplomeerde en industriële brandwachten

Soms weet u van tevoren dat u een of meerder brandwachten nodig hebt op uw locatie. Bijvoorbeeld wanneer u een brandwacht wil huren in Friesland voor een evenement of tijdens vooraf geplande werkzaamheden. Bij plotselinge BMI-uitval of andere storingen aan technische beveiligingsapparatuur kunt u onverwacht snel een brandwacht nodig hebben. Voor alle situaties waarin verhoogde brandzekerheid een must is, is Active Safety met 400 brandwachten ook uw zekere partner wanneer u een brandwacht wilt huren in Friesland.

Wij leveren door de gehele provincie Friesland Rijksgediplomeerde brandwachten en industriële brandwachten.

  • Met ruim 400 inzetbare brandwachten altijd snel ter plaatse
  • 20 jaar ervaring in brandveiligheid
  • Erkend door verzekeraars en gemeenten
Brandwacht huren Friesland

Rijksgediplomeerde brandwachten

Rijksgediplomeerde brandwachten spelen een belangrijke rol bij het brandveilig houden van gebouwen en locaties. In de meeste gevallen worden de Rijksgediplomeerde brandwachten van Active Safety ingezet op (dwingend) advies van de verzekeringsmaatschappij, bestuurlijke organisaties als gemeenten, toezichthouders of op advies van de BHV.Al onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn actief betrokken bij een brandweerkorps en beschikken minimaal over het Rijksdiploma Brandwacht of een diploma Manschap A. Wanneer ze in functie zijn op uw locatie hebben ze zowel een controlerende als uitvoerende taak. Ze houden toezicht op de aanwezigheid en de naleving van veiligheidsprotocollen, houden surveillance in geval van uitval van de brandmeldcentrale en treden handelend, letsel- en schadebeperkend op bij calamiteiten, waarschuwen hulpdiensten en verlenen assistentie.

  • Brandwacht Friesland huren bij uitval technische brandbeveiliging
  • Brandwacht Friesland huren voor evenementen, festivals, vuurwerkshows, enz.
  • Brandwachten als tijdelijke aanvulling op het lokale brandweerkorps
Brandwacht huren Friesland

Industriële brandwachten

Industriële brandwachten hebben een andere taak dan Rijksgediplomeerde brandwachten. Hun inzetbaarheid speelt een rol bij de brandveiligheid op industriële locaties waar met open vuur gewerkt wordt. Met name binnen de petrochemie en industrie. Daarnaast voeren onze industriële brandwachten gasdetectie uit. Zij hebben kennis van chemische stoffen, processen en de specifieke veiligheidsprotocollen binnen de (chemische)industrie. Primair hebben zij een controlerende taak. Bij calamiteiten wordt letsel- en schadebeperkend gehandeld.

  • Industriële werken met open vuur
  • Onderhoudswerken
  • Shutdowns

Voor het verrichten van gasmetingen

 

Mangatwachten

Mangatwachten maken onderdeel uit de industriële brandwacht. Zij houden aan de buitenzijde wacht bij werken in enge, gesloten ruimten als silo’s, ondergrondse cabines, enz. Ze staan in continu contact met de werknemer en hebben toezichthoudende en controlerende taak. Bij calamiteiten dragen ze zorg voor de oproep van hulpdiensten en treden letsel- en schadebeperkend op.

Wilt u snel een brandwacht huren voor een locatie in Friesland? Is er minder haast, maar wilt ons betrekken bij de voorbereidingen van een evenement? Wilt u een of meerdere industriële brandwachten inhuren? Voor al uw vragen zijn we 24/7 bereikbaar via onze piketdienst: 085-1306781

 


brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.