Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht huren Leeuwarden

Ontzorger bij brandrisico- en veiligheidsvraagstukken

Active Safety is gespecialiseerd het leveren van Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten en mangatwachten. Het is onze missie onze opdrachtgevers te ontzorgen bij brandrisico- en veiligheidsvraagstukken. Dit doen we als aanbieder van diverse opleidingen en met het de inzet van een 400-koppig team aan brandwachten en mangatwachten.

Wilt u een brandwacht huren in Leeuwarden? Met spoed, voor een korte tijdsduur of voor langere tijd? Wij zijn een gespecialiseerde, betrokken, professionele partner, erkend door verzekeraars en gemeenten.

This is heading element

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Industriële brandwachten
  • Mangatwachten
  • Erkende door verzekeraars en gemeenten
  • Ervaren, betrokken, getraind, representatief

Risicoverlagers

De taak van een brandwacht is het reduceren van risico op calamiteiten. Met name brandgevaar. Onze industriële brandwachten worden ingezet als toezichthouder bij brandgevaarlijke situaties en werkzaamheden. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn een belangrijke schakel in het waarborgen van veiligheid van mensen en gebouwen wanneer technische apparatuur (nog) niet of onvoldoende werkt. U kunt hierbij denken aan storingen aan de sprinkler- of brandmeldinstallatie of bij het ontbreken van dergelijke apparatuur tijdens bouw-, verbouw- of renovatietrajecten. Daarnaast maken brandwachten (vaak verplicht) onderdeel uit van het beveiligingsprotocol tijdens evenementen.

Waarvoor worden onze brandwachten ingezet?

Wilt u een brandwacht huren in Leeuwarden? Bekend is de inzet van een of meerdere brandwachten bij BMI-uitval en/of sprinklerinstallatie uitval. Maar de taak van de brandwacht is breder. Bedrijven, faciliteerders van openbare gebouwen, industriële bedrijven, instellingen, scholen, organisatoren van evenementen… Er zijn heel veel situaties waarin zorggedragen dient te worden voor de veiligheid van mensen en het voorkomen van schade aan gebouwen. Brandwachten nemen deze taak van brandbeveiligingsapparatuur over wanneer deze niet of onvoldoende werkend aanwezig is. Bij een storing dus, maar ook tijdens bouwwerkzaamheden. Daarnaast controleren en begeleiden ze werkzaamheden waar vuur, hitte of gas een rol speelt. In deze gevallen spreken we van industriële brandwachten. Ook kunnen brandwachten worden ingehuurd ter tijdelijke aanvulling binnen een brandweerkorps.

Active Safety brandwachten zijn:

  • Up-to-date getrainde en gespecialiseerde industriële brandwachten
  • Gekeurde, getrainde en ervaren Rijksgediplomeerde brandwachten

Aanvraag brandwacht Lelystad

Heeft u direct een brandwacht nodig in Lelystad, of wilt u met ons praten over de levering van brandwachten voor u bouwproject, evenement voor een gasmeting of als controleur tijdens industriële werkzaamheden? Wij staan 24/7 voor u klaar!