Brandwacht huren Lelystad

Het juiste antwoord op brandrisico verlagende vraagstukken

Active Safety is thuis in brandveiligheid en bedrijfsveiligheid. Wij zijn opleider tot Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI), verzorgt EHBO- en BHV-trainingen en zijn een ervaren partner in het leveren van mangatwachten, industriële brandwachten en Rijksgediplomeerde brandwachten. Staat u voor de uitdaging een of meerdere gekwalificeerde brandwachten in te zetten voor uw bedrijf, instelling of project in Lelystad? Wilt u vandaag nog een brandwacht huren in Lelystad? Heeft u behoefte aan een deskundige, ervaren sparringpartner die een antwoord heeft op brandrisico verlagende vraagstukken voor uw bedrijf of instelling?

Brandwacht huren Lelystad

Risicoverlagers

De taak van een brandwacht is het reduceren van risico op calamiteiten. Met name brandgevaar. Onze industriële brandwachten worden ingezet als toezichthouder bij brandgevaarlijke situaties en werkzaamheden. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn een belangrijke schakel in het waarborgen van veiligheid van mensen en gebouwen wanneer technische apparatuur (nog) niet of onvoldoende werkt. U kunt hierbij denken aan storingen aan de sprinkler- of brandmeldinstallatie of bij het ontbreken van dergelijke apparatuur tijdens bouw-, verbouw- of renovatietrajecten. Daarnaast maken brandwachten (vaak verplicht) onderdeel uit van het beveiligingsprotocol tijdens evenementen.

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Industriële brandwachten
  • Mangatwachten
  • Gasmeetdeskundigen

Waarvoor wordt een Rijksgediplomeerde brandwacht ingezet?

De taak van een brandwacht is het verlagen van brandgevaar, observeren, op de juiste wijze actie ondernemen en rapporteren.
In veel gevallen wordt een brandwacht ingezet wanneer apparatuur zoals BMI (brandmeldinstallatie) of sprinklerinstallaties niet of onvoldoende werken. Dit kan zijn wegens een defect, maar ook tijdens onderhoud. De bekwaamheden van de Active Safety brandwachten nemen op dat moment de observerende, registrerende en handelende taken van de apparatuur over. Rijksgediplomeerde brandwachten worden daarnaast ingezet tijdens festivals, concerten, evenementen of vullen tijdelijk een korps aan bij onvoldoende vaste man/vrouwkracht.

Brandwacht huren Lelystad

Wanneer is een industriële brandwacht nodig?

Industriële brandwachten hebben hun opleiding aangevuld met specifieke trainingen die afgestemd zijn op industriële werkzaamheden. Zij houden toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden, zoals laswerkzaamheden, slijpwerkzaamheden en gaswerkzaamheden.

Snel een brandwacht nodig of praten over u project?

Wij beschikken over een bestand van ruim 400 gemotiveerde, snel inzetbare brandwachten en kunnen binnen een paar uur een of meerdere brandwachten op uw locatie in Lelystad leveren. Heeft u juist behoefte aan een partner die u kan adviseren tijdens de ontwikkelingsfase van (bouw)project? Voor het snel ter plaatse zijn van een brandwacht in Lelystad, of deskundig advies belt u met Active Safety! +31(0)85-1306781

 


brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.