Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht huren Lelystad

Het juiste antwoord op brandrisico verlagende vraagstukken

Active Safety is thuis in brandveiligheid en bedrijfsveiligheid. Wij zijn opleider tot Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI), verzorgt EHBO- en BHV-trainingen en zijn een ervaren partner in het leveren van mangatwachten, industriële brandwachten en Rijksgediplomeerde brandwachten. Staat u voor de uitdaging een of meerdere gekwalificeerde brandwachten in te zetten voor uw bedrijf, instelling of project in Lelystad? Wilt u vandaag nog een brandwacht huren in Lelystad? Heeft u behoefte aan een deskundige, ervaren sparringpartner die een antwoord heeft op brandrisico verlagende vraagstukken voor uw bedrijf of instelling?

This is heading element

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Industriële brandwachten
  • Mangatwachten
  • Gasmeetdeskundigen

Waarom een Rijksgediplomeerde brandwacht?

Een Rijksgediplomeerde brandwacht is een brandwacht die door de overheid is opgeleid en daarmee de hoogste opleiding heeft genoten die voor brandwachten mogelijk is. Rijksgediplomeerde brandwachten maken onderdeel uit van een brandweerkorps. Door middel van trainingen en keuringen worden vaardigheden op gebied van brandbestrijding, trainingen met betrekking tot gevaarlijke en hulpverlening op peil gehouden. Wilt u een brandwacht huren in Lelystad, dan kiest u met een Rijksgediplomeerde brandwacht voor een getrainde expert. Verzekeringsmaatschappijen kunnen eisen dat u kiest voor een Rijksgediplomeerde brandwacht, maar niet in alle gevallen. Wij adviseren u graag!

Waarvoor wordt een Rijksgediplomeerde brandwacht ingezet?

De taak van een brandwacht is het verlagen van brandgevaar, observeren, op de juiste wijze actie ondernemen en rapporteren.
In veel gevallen wordt een brandwacht ingezet wanneer apparatuur zoals BMI (brandmeldinstallatie) of sprinklerinstallaties niet of onvoldoende werken. Dit kan zijn wegens een defect, maar ook tijdens onderhoud. De bekwaamheden van de Active Safety brandwachten nemen op dat moment de observerende, registrerende en handelende taken van de apparatuur over. Rijksgediplomeerde brandwachten worden daarnaast ingezet tijdens festivals, concerten, evenementen of vullen tijdelijk een korps aan bij onvoldoende vaste man/vrouwkracht.

Wanneer is een industriële brandwacht nodig?

Industriële brandwachten hebben hun opleiding aangevuld met specifieke trainingen die afgestemd zijn op industriële werkzaamheden. Zij houden toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden, zoals laswerkzaamheden, slijpwerkzaamheden en gaswerkzaamheden.

Snel een brandwacht nodig of praten over u project?

Wij beschikken over een bestand van ruim 400 gemotiveerde, snel inzetbare brandwachten en kunnen binnen een paar uur een of meerdere brandwachten op uw locatie in Lelystad leveren. Heeft u juist behoefte aan een partner die u kan adviseren tijdens de ontwikkelingsfase van (bouw)project? Voor het snel ter plaatse zijn van een brandwacht in Lelystad, of deskundig advies belt u met Active Safety! +31(0)85-1306781