Brandwacht huren Utrecht

Zekerheid in toezicht, controle en actie

Het inhuren van een brandwacht kan een verplichting zijn vanuit de verzekeringsmaatschappij. Bijvoorbeeld bij het uitvallen van de BMI-installatie of tijdens evenementen en brandgevaarlijke werkzaamheden in of in de nabijheid van gebouwen en mensen. Een Active Safety brandwacht huren voor toezicht en controle in Utrecht betekent dat u kiest voor een Rijksgediplomeerde brandwacht met minimaal het diploma brandwacht 1e klas.

Welke taken kunnen onze brandwachten voor u verzorgen?

De hoofdtaak van de Rijksgediplomeerde brandwacht is toezichthouden, controleren en registreren om brandrisico te minimaliseren. Bij calamiteiten wordt handelend opgetreden.

  • Bij BMI-uitval neemt een brandwacht de risico-observatie waar en handelt waar nodig
  • Brandwachten Utrecht voor alle mogelijke locaties en bedrijven, tijdens evenementen en tijdens brandgevaarlijke werkzaamheden
  • Rijksgediplomeerde brandwacht ter aanvulling brandkorpsen bij onvoldoende bezetting
  • Industriële brandwachten voor de petrochemie, olie en gasindustrie, de offshore, weg- en waterbouw, enz.
Brandwacht huren Utrecht
Brandwacht huren Utrecht

Active Safety brandwachten Utrecht

Active Safety is met opleidingen en beveiligingsdiensten al ruim twee decennia een betrouwbare en ervaren partner. Wij werken samen met ruim 400 Rijksgediplomeerde brandwachten, waardoor we altijd snel ter plaatse zijn. Al onze brandwachten zijn actief bij (vrijwillige) brandweerkorpsen en houden hun trainingen en bijscholingen structureel op peil. Zij zijn herkenbaar als brandwacht, geüniformeerd, gekleed en zijn naast brandwacht ook gastheer/vrouw voor uw medewerkers en bezoekers.

  • Brandwacht huren Utrecht bij BMI uitval of sprinkleruitval
  • Industriële brandwachten
  • Brandwachten evenementen, festivals, enz.
  • Korte of langdurige inzet mogelijk
  • Sparringpartner in projectontwikkelingsfase

Hoe snel leveren wij brandwachten in en om Utrecht?

Active Safety is een gespecialiseerde partner voor het leveren van Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten, mangatwachten en brandwachten voor het verrichten van gasmetingen. Ruim 400 professionele en representatieve brandwachten hebben zich aangesloten bij Active Safety. Zij zijn binnen een paar uur inzetbaar voor korte of langlopende projecten.

Ben ik verplicht een brandwacht in te huren?

In veel gevallen zal uw verzekeringsmaatschappij ter verhoging van brandveiligheid een brandwacht inhuren verplichten. Dit is het geval bij bedrijven wanneer de brandmeldinstallatie (BMI) of de sprinklerinstallatie niet of onvoldoende functioneert. Maar ook tijdens evenementen, concerten en industriële (bouw)werkzaamheden is het inhuren van een brandwacht voor bedrijven of organisaties vaak verplicht. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor toegespitst advies.

 


brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.