Brandwacht Huren

Brandwacht huren bij Active Safety

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner om een brandwacht te huren komt als snel Active Safety B.V. omhoog. Of u nu werkzaam bent in de industrie, evenementenbranche of in de zorg, brandveiligheid is een onmisbaar aspect. Active Safety is een betrouwbare en ervaren partner als het gaat om brandveiligheid en het huren van een brandwacht. Ons team van brandwachten bestaat uit Rijksgediplomeerde brandwachten, mangatwachten en industriële brandwachten. In geheel Nederland zijn onze brandwachten actief om iedereen te verzekeren van brandveiligheid en veiligheid. In sommige gevallen is het zelfs verplicht vanuit gemeenten, verzekeraars, ondernemingsraad, de BHV of de brandweer om een brandwacht in te schakelen. Dit gaat om verschillende gevallen zoals:

  • Uitval blus- of sprinklerinstallatie
  • Uitval van de brandmeldinstallatie
  • Evenementen waar veel mensen samenkomen
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Vuurwerkshows en andere evenementen met vuur
  • Ondersteuning bieden bij de BHV en/of brandweerkorpsen bij onderbezetting

Doordat al onze brandwachten gekwalificeerd zijn met minimaal een diploma Manschap A, zijn onze brandwachten erkend door gemeenten en verzekeraars! Brandwacht huren staat voor Active Safety. Uw partner in veiligheid!

Brandwacht Alkmaar
Brandwacht Alkmaar

Onze Brandwacht is overal inzetbaar

Als u een brandwacht wilt huren bij Active Safety profiteert u van veel kennis. Onze brandwachten kunnen niet alleen de brandveiligheid verhogen, zij nemen ook taken tot zich zoals het houden van controles van brandblusmiddelen, toezien op naleving van de brandveiligheidseisen zoals impregneren van materialen die kunnen zorgen voor een snelle branduitbreiding en dragen zorg voor het vrijhouden van vluchtwegen en nooduitgangen. De brandwacht is in dit geval een extra paar oren en ogen die erop letten dat, mochten er calamiteiten voorkomen, er kordaat ingegrepen wordt om menselijk letsel of schade aan het pand te voorkomen of te beperken.

Daarnaast kunnen wij ook industriële brandwachten leveren. Er is een verschil tussen een Rijksgediplomeerde- en een industriële brandwacht. De industriële brandwacht heeft specifieke opleidingen en trainingen gevolgd om controlerende en uitvoerende taken uit te voeren bij werken waar vuur en gas een grote rol spelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om industriële werken waar gelast, geslepen of snijbrandwerkzaamheden worden uitgevoerd. Daarnaast speelt de industriële brandwacht een grote rol bij het detecteren van gas.

Ten slotte bieden wij ook mangatwachten en buitenwachten aan. Dit zijn gecertificeerde specialisten die zorgen voor extra veiligheid als uw medewerkers moeten werken in besloten ruimtes. Zij controleren de ruimte op gevaarlijke stoffen en registreren wie er in en uit gaan, zodat uw werknemers kunnen werken in een veilige omgeving. Daarnaast kunnen zij ook letsel- of schadebeperkend ingrijpen bij calamiteiten.

U kunt onze piketdienst om een brandwacht te huren 24/7 bereiken: 085-1306781

 


brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Dient u met spoed een brandwacht te huren? Bel dan ons brandwacht huren piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.