Brandwacht IJmuiden

Brandwacht IJmuiden

Wilt u een brandwacht huren in IJmuiden? Active Safety ondersteunt uw organisatie, instelling of project op het gebied van brandveiligheid. Dit kan zijn voor een korte of lange periode. Wij hebben een ruim aanbod aan Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeenten.

Rijksgediplomeerde brandwachten

Een Rijksgediplomeerde brandwacht van Active Safety is minimaal in het bezit van het Rijksdiploma manschap A. Zij voldoen aan verplichte oefeningen en hebben regelmatig medische keuringen. Vaak zijn zij actief (vrijwillig) bij een brandweer.

Mangatwachten

De taken van onze VCA gediplomeerde mangatwachten bestaan uit het controleren van de omgeving, mensen, bevoegdheden en situatie. Ook kunnen mangatwachten meetkundige taken uitvoeren bij aanwezige gassen en stoffen. Zij zullen reddend optreden bij noodsituaties.

Brandwacht IJmuiden
Brandwacht IJmuiden

Industriële brandwachten

Industriële brandwachten in IJmuiden worden ingezet bij het werken in besloten ruimtes en onder brandgevaarlijke situaties. Denk hierbij aan werken met open vuur, chemische stoffen en gas. De aanwezigheid van een industriële brandwacht is vaak vanuit de BHV, organisatie, de verzekeringsmaatschappij of de organisatie een verplichting.

Contact Active Safety

Met spoed of voor een langere periode een brandwacht van Active Safety nodig in IJmuiden? Wij zijn binnen enkele uren op uw locatie. Onze piketdienst is 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen! U kunt ons bereiken op 085-1306781. Ook voor advies of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.