Brandwacht inhuren

Kordaat, representatief en bedreven.

Wilt u een brandwacht inhuren, dan zit u goed bij Active Safety. Wij hebben meer dan 400 bevoegde brandwachten in dienst, die ieder in het bezit zijn van een rijksdiploma en de kwaliteiten die daarbij horen. Onze rijksgediplomeerde brandwachten dragen te allen tijde een herkenbaar uniform. Dit zorgt voor meer orde en een veiligere omgeving, aangezien mensen duidelijk kunnen zien bij wie ze terecht kunnen in het geval van calamiteiten. Tevens weten ze precies hoe ze moeten handelen in een risicovolle situatie door de vele trainingen die onze brandwachten hebben doorlopen. Ze handelen kordaat en accuraat met te allen tijde de veiligheid van de mensen voorop.

In welke situaties kan ik een brandwacht inhuren?

Onze brandwachten zijn enorm breed inzetbaar, doordat ze allemaal een rijksdiploma hebben en hun vaardigheden voortdurend op de proef gesteld worden door middel van trainingen en keuringen. U kunt bijvoorbeeld op de brandwacht rekenen voor het observeren en preventeren van calamiteiten wanneer de brandveiligheidsapparatuur defect is, maar ook bij het veilig houden van evenementen en bedrijfslocaties kunt u onze brandwacht inhuren. Doordat onze brandwachten in de meeste gevallen allemaal aangesloten zijn bij een brandweerkorps, betekent dit dat onze brandwachten ook prima inzetbaar zijn bij onderbezetting van andere korpsen.

 

Hoe werkt het?

Indien u eraan denkt om gebruik te maken van de service die onze brandwacht te bieden heeft, raden wij u aan om het offerteformulier eerst in te vullen door op de knop “offerte aanvragen” aan de rechterbovenzijde van deze pagina te klikken. U zal een formulier te zien krijgen waarin u gevraagd wordt om een paar gegevens waaronder de beroepssector, het aantal benodigde brandwachten en de reden van de opdracht in te vullen. Hierna krijgt u binnen een halfuur een offerte toegestuurd. Indien u hiermee akkoord gaat zorgen wij dat er op de afgesproken dag en tijd voldaan wordt aan uw verzoek, zo maken we een brandwacht inhuren makkelijk en snel. Met meer dan 400 brandwachten in dienst zal er ten alle tijden een brandwacht zijn die aansluit op uw eisen.


brandwacht inhuren

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.