Brandwacht Limburg

Brandwacht Limburg

Met ruim 600 professionele brandwachten biedt Active Safety hulp op het gebied van brandveiligheid en bedrijfsveiligheid bij uw instelling, bedrijf of project in Limburg. Active Safety is erkend door verzekeraars en gemeenten. Onze kerntaak is het snel leveren van brandwachten op uw locatie. Wij bieden Rijksgediplomeerde brandwachten, Industriële brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen in Limburg.

Wat kunt u verwachten van een Active Safety brandwacht?

Bij Active Safety onderscheiden we onze brandwachten in twee disciplines: Rijksgediplomeerde brandwachten en industriële brandwachten. Mangatbewaking valt onder industriële brandwachten.

Brandwacht Limburg
Brandwacht Limburg

Rijksgediplomeerde brandwachten

Onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn minimaal in het bezit van het Rijksdiploma manschap A. Zij voldoen aan de verplichte oefeningen en krijgen regelmatig een medische keuring. Rijksgediplomeerde brandwachten worden ingezet ter bevordering van brandveiligheid in gebouwen en instellingen of op (outdoor)locaties in Limburg. Het is de taak van een brandwacht om toezicht te houden op de aanwezigheid en de naleving van veiligheidsprotocollen, het lopen van controlerondes en als het nodig is treedt hij of zij op bij calamiteiten.

Industriële brandwachten

De Industriële brandwachten van Active Safety hebben specifieke opleidingen en trainingen gevolgd om controlerende en uitvoerende taken uit te voeren bij industriële werken waar vuur en gas een rol bij spelen. Hierbij kun je denken aan lassen, slijpen, snijbrandwerkzaamheden en gasdetectie. Mangatwachten zorgen voor veiligheid wanneer er gewerkt wordt in besloten ruimtes. Zij contoleren de ruimte op gevaarlijke stoffen en registreren wie de ruimte in- en uitgaan. Bij calamiteiten wordt er passend opgetreden.

 


brandwacht inhuren

Contact ons

Een brandwacht nodig in Limburg? Op korte termijn? Of juist voor een langere periode? Bel de Active Safety piketdienst op 085-1306781

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.