Brandwacht Nijmegen


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht Nijmegen

Brandwacht Nijmegen

Al ruim twintig jaar is Active Safety ervaren op het gebied van scholing, trainingen en het leveren van brandwachten. Brandwachten zijn professionals die worden ingezet voor extra brandveiligheid. Doordat wij al zo lang in deze branche werken weten wij precies wat wij doen en wat belangrijk is voor de opdrachtgever. Onze brandwachten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om zich in te zetten in Nijmegen. 

De taken van een Active Safety brandwachten

  • Bij grote evenementen en bijeenkomsten in Nijmegen zoals festivals
  • Bij uitval van de brandmeldinstallatie
  • Uitval blus- of sprinklerinstallatie
  • Bouw- en verbouwbewaking voor langere termijn
  • Bij onderbezetting van brandweerkorpsen

Een Active Safety brandwacht is binnen enkele uren aanwezig. Hij of zij ondersteunt uw bedrijf, instelling, organisatie, project, evenement of een ander grootschalige bijeenkomst op het gebied van brandveiligheid en maatwerkafspraken. Dit kan voor een korte tijd, zoals een tijdelijke brandmeldinstallatie uitval, maar u kunt ook op Active Safety rekenen tijdens langdurige projecten, meerdaagse evenementen of tijdens industriële werken. 

Brandwacht Nijmegen

Contact Active Safety

Met spoed of voor een langere periode een brandwacht van Active Safety nodig in Nijmegen? Wij zijn binnen enkele uren op uw locatie. Onze piketdienst is 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen!

U kunt ons bereiken op 085-1306781. Ook voor advies of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781