Brandwacht Noord-Brabant

Brandwacht Noord-Brabant

Al ruim twee decennia is Active Safety ervaren op het gebied van scholing, trainingen en het leveren van brandwachten. Brandwachten zijn professionals die worden ingezet voor extra brandveiligheid. Doordat wij al zo lang in deze branche werken weten wij precies wat wij doen en wat belangrijk is voor onze opdrachtgevers. Wij bieden Rijksgediplomeerde brandwachten, Industriële brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen in Noord-Brabant.

Wij leveren de volgende dienstverlening

Welke organisaties hebben een brandwacht nodig in Brabant? Het antwoord hierop is uitgebreid. Onze opdrachtgevers bestaan uit bedrijven uit alle mogelijke branches, ontwikkelaars, organisatoren van evenementen, brandweerkorpsen, gemeenten, instellingen en andere projecten. Vaak is het inhuren van een brandwacht vanuit de gemeente of de verzekeringsmaatschappij een verplichting. Dit is het geval bij:

  • Uitval van de brandinstallatie
  • Uitval van blusinstallatie
  • Tijdens bouw- en verbouwprojecten waarbij brandgevaarlijke situaties een risico vormen
  • Grootschalige evenementen
  • Industriële werken met open vuur of gas
  • Evenementen of activiteiten met open vuur zoals vuurwerkshows
  • Een tekort aan man- of vrouwkracht binnen een brandweerkorps
Brandwacht Noord-Brabant
Brandwacht Noord-Brabant

De taken van onze brandwachten

 

Controleren, toezichthouden en actief letsel- en schade beperkend handelen bij calamiteiten zijn de hoofdtaken van onze brandwachten. Wij leveren altijd maatwerk, want geen een instelling, project of evenement is hetzelfde. Onze professionals zijn niet alleen getraind in het bieden van verhoogde brandveiligheid, zij zorgen ook voor een passende houding. Bij de uitvoerende taken van brandwachten kun je denken aan het toezicht houden op naleving van het (brand)veilighheidsprotocool, het lopen van controlerondes en toezien op het vrijhouden van vluchtroutes. 

 


brandwacht inhuren

Active Safety contact

Voor (aan)vragen is onze piketdienst 24 uur per dag bereikbaar in Noord-Brabant. Ook voor spoed kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel Active Safety op 085-1306781

 
Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.