Brandwacht Noord-Holland

Brandwacht Noord-Holland

Met ruim twee decennia ervaring op het gebied van beveiligingsopleidingen, bevolkingsdiensten en brandwachtdiensten ondersteunen wij bedrijven in het zorgdragen voor de brandveiligheid. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeenten voor het leveren van Rijksgediplomeerde brandwachten, industriële brandwachten, mangatwachten en deskundigen voor gasmetingen in Noord-Holland. 

Wij leveren de volgende dienstverlening

  • Snel een brandwacht in Noord-Holland huren voor BMI uitval
  • Brandwachten bouw- en objectbewaking voor langere termijn
  • Rijksgediplomeerde brandwachten voor evenementen in Noord-Holland
  • Brandwachten als aanvulling op korpsbezetting
  • Industriële brandwachten

Een Active Safety brandwacht is binnen enkele uren aanwezig. Hij of zij ondersteunt uw instelling, organisatie, evenement of project op het gebied van brandveiligheid en maatwerkafspraken. Dit kan voor een korte tijd, zoals bij een tijdelijke BMI-uitval, maar u kunt ook op Active Safety rekenen tijdens langdurige projecten, meerdaagse evenementen of tijdens industriële werken. 

Brandwacht Noord-Holland

brandwacht inhuren

Contact

Snel of structureel een brandwacht van Active Safety nodig in Noord-Holland? Wij zijn binnen enkele uren op uw locatie. Onze piketdienst is 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen!

U kunt ons bereiken op 085-1306781. Ook voor advies of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.