Brandwacht Overijssel


Spoedaanvragen 24/7

+31(0)85-1306781

Brandwacht Overijssel

Brandwacht Overijssel

Active Safety beschikt over ruim 600 gemotiveerde, vriendelijke en servicegerichte brandwachten die gaan voor kwaliteit en tevredenheid. Brandwacht nodig in Overijssel? Wij zijn opleider binnen de beveiligingsbranche en bieden een groot aantal beveiligingsdiensten op het gebied van brandwachten. 

Rijksgediplomeerde brandwacht

Een Rijksgediplomeerde brandwacht van Active Safety is minimaal in het bezit van het Rijksdiploma manschap A. Zij voldoen aan verplichte oefeningen en hebben regelmatig medische keuringen. Vaak zijn zij actief bij een brandweerkorps.

Mangatwachten

De taken van onze VCA gediplomeerde mangatwachten bestaan uit het controleren van de omgeving, mensen, bevoegdheden en situatie. Ook kunnen mangatwachten meetkundige taken uitvoeren bij aanwezige gassen en stoffen. Zij zullen reddend optreden bij noodsituaties. 

Contact

Onze piketdienst is snel te bereiken op 085-1306781. Voor vragen mag u ons altijd om advies vragen. Active Safety is dag en nacht bereikbaar.  

Industriële brandwacht

Industriële brandwachten in Overijssel worden ingezet bij het werken in besloten ruimtes en onder brandgevaarlijke situaties. Denk hierbij aan werken met open vuur, chemische stoffen en gas. De aanwezigheid van een industriële brandwacht is vaak vanuit de verzekeraar, ondernemingsraad, BHV of organisatie verplicht. 

Brandwacht Overijssel

Snel of structureel onze brandwacht assistentie nodig? Bel de Active Safety piketdienst
+31(0)85-1306781