Brandwacht Rotterdam

Brandwacht Rotterdam

Kiezen voor Active Safety betekent dat u kiest voor zekerheid in toezicht, controle en actie. Wij zijn ruim twintig jaar ervaren op het gebied van scholing, trainingen en het leveren van brandwachten. Ruim 600 professionele brandwachten hebben zich aangesloten bij Active Safety. Binnen een paar uur hebben wij de juiste brandwacht gevonden die bij u in Rotterdam veiligheid biedt. 

De taken van onze brandwachten

Onze brandwachten zijn gediplomeerd. Zij hebben verplichte keuringen ondergaan en trainingen gevolgd. Door te observeren, registreren, begeleiden, informeren en rapporteren waken zij over de brandveiligheid. Brandwachten zien toe op de naleving van het (brand)veiligheidsprotocol, lopen controleronden en kijken naar potentiele vluchtroutes. Waar nodig wordt opgetreden. Zo wordt efficiënt letsel- en schade beperkend gehandeld en zal er hulp ingeschakeld worden waar nodig. 

Brandwacht Rotterdam
Brandwacht Rotterdam

Wij onderscheiden twee disciplines

Rijksgediplomeerde brandwachten en industriële brandwachten. Mangatbewaking valt onder industriële brandwachten. Rijksgediplomeerde brandwachten zijn minimaal in het bezit van een Rijksdiploma manschap A. Ze voldoen aan de verplichte oefeningen en krijgen regelmatig medische keuringen. Ook zijn ze actief bij de brandweer. Industriële brandwachten zetten zich in op industriële locaties waar met open vuur gewerkt wordt. Industriële brandwachten zijn getraind om te werken binnen onder andere de petrochemie en industrieën. Active Safety brandwachten zijn minimaal in het bezit van de volgende diploma’s en certificaten: VCA-Basis of VCA-VOL, Kleine blusmiddelen (SOG), Watervoerende armaturen (SOG), Schuimvoerende armaturen (SOG), EX-OX-TOX-gasmeten (Nogepa 1.4), Mangatwacht / Buitenwacht (SOG) en Werken met ademlucht. 

 


brandwacht inhuren

Neem contact op met Active Safety

Snel een brandwacht nodig in Rotterdam? Of wilt u praten over uw project? Wij beschikken over een bestand van ruim 600 professionele en gemotiveerde brandwachten. Binnen een paar uur zorgen wij voor een of meerdere brandwachten op uw locatie in Rotterdam. Heeft u behoefte aan een partner die u kan adviseren tijdens de ontwikkelingsfase van uw project of evenement? Voor deskundig advies of andere vragen belt u met Active Safety! 085-1306781 

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.