Brandwacht Sneek

Brandwacht Sneek

Verplicht een brandwacht Sneek in te huren? Active Safety staat voor u klaar!

Gemeenten, verzekeraars, de ondernemingsraad, de BHV, maar ook de brandweer zelf kunnen verantwoordelijken als ondernemers en organisatoren verplicht stellen een brandwacht in te huren als het bieden van brandveiligheid van de locatie en de mensen en dieren die er verblijven dit vereist. Dit kan het geval zijn bij:

  • Uitval van brandmeldinstallatie (BMI)
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouw- of bouwwerkzaamheden waardoor technische meldinstallaties niet functioneren
  • Onderhoud waardoor de BMI- of sprinklerinstallatie niet functioneren
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen waar veel mensen samenkomen
  • Vuurwerkshows, evenementen met vreugdevuren, enz.
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
  • Ondersteuning of versterking van brandweerkorpsen bij onderbezetting

Wij zijn erkend door gemeenten en verzekeraars!

Brandwacht Sneek
Brandwacht Sneek

Rijksgediplomeerde en industriële brandwachten

Heeft u een brandwacht in Sneek nodig? Active Safety heeft 400 aangesloten brandwachten die aan de hoogst gestelde opleidings- en trainingseisen voldoen. Brandwachten onderscheiden we in twee disciplines: de Rijksgediplomeerde brandwacht en de industriële brandwacht. Mangatbewaking is een extra discipline die valt onder de industriële brandwachten.

Wat doen onze brandwachten?

Brandwachten zijn de menselijke oren en ogen waar het gaat om verhoogde brandveiligheid. Ze zijn verantwoordelijk voor activiteiten die brandveiligheid verhogen en brandrisico verlagen. Ze treden zowel preventief als repressief op en zijn binnen de organisatie of het evenement een geüniformeerd aanspreekpunt. Taken van de brandwacht zijn o.a.: het houden van controle rondes, toezien op naleving van het beveiligingsprotocol, zorgdragen dat vluchtwegen vrij zijn. Bij calamiteiten werken ze coördinerend en alarmeren hulpinstanties. Ze treden schade- en letselbeperkend op.

 

Industriële brandwacht Sneek

Buitenwacht/ mangatwacht

Ook voor mangatwachten / buitenwachten kunt u terecht bij Active Safety. Onze medewerkers zijn gecertificeerde specialisten die zorgen voor veiligheid wanneer uw medewerkers in besloten ruimtes moeten werken. Zij controleren de ruimte op gevaarlijke stoffen, registeren wie de ruimte in- en uitgaat en houden vanuit de buitenzijde contact met uw medewerker(s). Bij calamiteiten treden zij effectief letsel- en/of schadebeperkend op, waarbij te allen tijde veiligheid van mensen voorop staat.

Bel onze piketdienst wanneer u een brandwacht Sneek nodig heeft.

Deze is 24/7 bereikbaar: 085-1306781


brandwacht inhuren

Contact ons

Een brandwacht nodig in Sneek? Op korte termijn? Of juist voor een langere periode? Bel de Active Safety piketdienst op 085-1306781

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.