Brandwacht Vlissingen

Brandwacht Vlissingen

Active Safety beschikt over ruim 600 professionele, gemotiveerde en servicegerichte brandwachten die gaan voor kwaliteit en tevredenheid. Brandwacht nodig in Vlissingen? Wij zijn opleider binnen de beveiligingsbranche en bieden een groot aantal beveiligingsdiensten op het gebied van brandwachten.

Waarvoor worden brandwachten ingezet?

Rijksgediplomeerde brandwachten worden in Vlissingen ingezet ter bevordering van brandveiligheid in gebouwen, instellingen of bij evenementen en projecten. Hij of zij houdt toezicht op de aanwezigheid en naleving van veiligheidsprotocollen. Onze brandwachten voeren hun werkzaamheden altijd in herkenbare kleing uit en zijn herkenbaar voor beveiligingsdiensten, leidinggevenden, BHV, medewerkers en gasten. Bij calamiteiten schakelt de brandwacht overige hulpdiensten in en verleent 1e lijn assistentie.

Industriële brandwachten houden toezicht bij brandgevaarlijke onderhoudswerkzaamheden. Zij verlenen toezicht bij heetwerk, hierbij kun je denken aan las- en slijpwerken. Ook kunnen industriële brandwachten gasmetingen verrichten. Bij calamiteiten ondernemen ze schade- en letsel beperkende actie. Mangatwachten worden ingezet bij industriële werken in afgesloten ruimtes zoals kelders, silo’s, en tanks om toezicht te houden op veiligheid. Onze industriële brandwachten zijn in het bezit van de nodige diploma’s en certificaten

Brandwacht Vlissingen
Brandwacht Vlissingen

Is het verplicht om een brandwacht in te huren?

Op locaties en tijdens activiteiten in Vlissingen waar de brandveiligheid een rol speelt kan de inzet van brandwachten door de verzekeraar, de gemeente, de brandweer of de BHV verplicht zijn. Ook is dit een vereiste bij bijvoorbeeld instellingen, bedrijfspanden en scholen die te maken hebben met een (tijdelijke) uitval van de brandmeldinstallatie of de blusinstallatie. Maar ook tijdens grootschalige bijeenkomsten zoals vuurwerkshows of bij verbouw- of nieuwbouwprojecten waarbij de BMI nog niet actief is, is de inzet van brandwachten meestal een verplichting.

 


brandwacht inhuren

Active Safety contact

Een brandwacht nodig in Vlissingen? Op korte termijn? Of juist voor een langere periode? Bel onze piketdienst op 085-1306781. Ook voor andere vragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.