Brandwacht Zeeland

Brandwacht Zeeland

Active Safety biedt versterking op het gebied van brandveiligheid en bedrijfsveiligheid. Wij zijn een ervaren partner in het leveren van Industriële brandwachten, Rijksgediplomeerde brandwachten, mangatwachten en gasmeetdeskundigen. Staat u op het punt om een of meerdere professionele brandwachten in te zetten voor uw bedrijf of instelling in Zeeland?

Wat kunnen wij voor u doen?

Rijksgediplomeerde brandwachten worden in Zeeland ingezet ter bevordering van brandveiligheid in gebouwen, instellingen of bij evenementen en projecten. Hij of zij houdt toezicht op de aanwezigheid en naleving van veiligheidsprotocollen. Onze brandwachten voeren hun werkzaamheden altijd in herkenbare kleding uit en zijn herkenbaar voor beveiligingsdiensten, leidinggevenden, BHV, medewerkers en gasten. Bij calamiteiten schakelt de brandwacht overige hulpdiensten in en verleent 1e lijn assistentie.

Industriële brandwachten houden toezicht bij brandgevaarlijke onderhoudswerkzaamheden. Zij verlenen toezicht bij heetwerk, hierbij kun je denken aan las- en slijpwerken. Ook kunnen industriële brandwachten gasmetingen verrichten. Bij calamiteiten ondernemen ze schade- en letsel beperkende actie. Mangatwachten worden ingezet bij industriële werken in afgesloten ruimtes zoals kelders, silo’s, en tanks om toezicht te houden op veiligheid. Onze industriële brandwachten zijn in het bezit van de nodige diploma’s en certificaten

Brandwacht Zeeland
Brandwacht Zeeland

Is het verplicht om een brandwacht in te huren?

Op locaties zoals instellingen en gebouwen en tijdens evenementen waar de brandveiligheid een rol speelt kan de inzet van brandwachten door, de BHV,  de verzekeringsmaatschappij, de gemeente of de brandweer vereist zijn. Dit is het geval bij bijvoorbeeld instellingen, bedrijfspanden en scholen die te maken hebben met (tijdelijke) uitval van de brandmeldinstallatie of de blusinstallatie. Maar ook tijdens grootschalige bijeenkomsten zoals vuurwerkshows of bij verbouw- of nieuwbouwprojecten waarbij de BMI nog niet actief is de inzet van brandwachten meestal een verplichting. Ook ter aanvulling van uw BHV organisatie kan een brandwacht erg goed van pas komen.

 


brandwacht inhuren

Neem contact met ons op

Met spoed of voor een langere periode een brandwacht van Active Safety nodig in Zeeland? Wij zijn binnen enkele uren op uw locatie. Onze piketdienst is 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen!

U kunt ons bereiken op 085-1306781. Ook voor advies of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.