Onze brandwachtdiensten

Brandwachten

Active Safety levert diverse soorten brandwacht en veiligheidsdiensten. Met onze 20 jaar ervaring in de veiligheidsbranche weten wij inmiddels exact hoe te handelen in diverse situaties. Wij leveren zowel industriële als rijksgediplomeerde brandwachten, afhankelijk van welke eis de opdrachtgever stelt. De industriële brandwachten zijn voorzien van diverse diploma’s en kunnen op vele plekken worden ingezet. Rijksgediplomeerde zijn brandwachten welke zijn opgeleid door de brandweer en veelal in actieve dienst zijn. Voordeel van het huren van een brandwacht bij Active Safety is dat wij alle benodigde apparatuur eventueel mee kunnen leveren. Zo ontzorgen wij u graag. U vraagt en wij leveren compleet. Zo heeft u er geen omkijken naar! Heeft u een dienst van ons nodig omdat uw brandmeldcentrale is uit gevallen? Staat de brandmeldcentrale in storing? Heeft u slijp, las of ander soort hete werkzaamheden? Gaat u of uw personeel een besloten ruimte betreden? Wij leveren brandwachten, zowel industrieel als rijks, mangatwachten en toezichthouders. Graag nodigen wij u uit om contact op te nemen met Active Safety BV. Uw partner in veiligheid! Betrouwbaar, gecertificeerd en altijd de beste kwaliteit. Wij leveren brandwachten waar anderen stoppen!

Hebben uw werkzaamheden spoed? Is er een acuut probleem met brandveiligheid? Is er een storing of defect aan uw brandmeldinstallatie? Neem dan contact met ons op:

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op ons piket nummer: 085-1306781

klik hieronder op een button om de verschillende brandwachten en het takenpakket te bekijken.

Bouw brandwachten / Veiligheidsteams
Rijksgediplomeerde brandwachten
Evenementen brandwachten
Industriële brandwachten
Mangatwachten
Gasmeten

Heeft u met spoed een brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Brandwachten
Brandwachten

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.