Brandwachtkosten

Brandwachtkosten en wat u ervan mag verwachten

Benieuwd naar de brandwachtkosten en wat u hiervan mag verwachten? Als rijksgediplomeerde brandwacht zijn onze brandwachten op enorm veel situaties voorbereid. Bij evenementen staan ze bijvoorbeeld voor u klaar wanneer er grote groepen mensen in ruimtes zijn die niet brandveilig ingericht zijn op grote menigten. Ook wanneer de brandveiligheidsapparatuur niet naar behoren functioneert binnen uw bedrijf kan onze brandwacht de preventieve en observatieve taken van de apparatuur overnemen. Mocht er een bouwproject bij u lopen, dan kan de brandwacht van Active Safety ook hier uiteraard veiligheid bieden. Er wordt bij onze brandwacht kosten noch moeite bespaard om onze klanten van veiligheid te voorzien.

Altijd de beste, meest accurate service

De brandwacht van Active Safety en bij Active Safety staan we voor veiligheid, professionaliteit en zekerheid. Al onze brandwachten zijn voorzien van een rijksdiploma en hun vaardigheden worden regelmatig op de proef gesteld door middel van verschillende trainingen en keuringen. Zo bent u altijd verzekerd van een goede brandwacht die weet hoe hij of zij in iedere situatie accuraat en kordaat moet handelen. Te allen tijde in herkenbare brandwachtenkleding staan zij voor u klaar om orde te scheppen in situaties waarbij het risico van escaleren groot is of wanneer er simpelweg observatieve werkzaamheden verricht moeten worden.


Hoe maak ik gebruik van de brandwacht van Active Safety?

Allereerst ziet u aan de rechterbovenzijde van het scherm een button met “offerte aanvragen” staan. Als u hierop klikt zal er een offerteformulier in de vorm van een pop-up verschijnen. Hierin wordt u gevraagd een aantal simpele gegevens in te vullen. Er wordt onder andere gevraagd naar wat contactgegevens zoals uw naam en email adres maar ook het aantal benodigde brandwachten, de beroepssector en een kleine omschrijving van de opdracht zijn handig om te weten. De brandwachtkosten worden berekend op basis van onder andere deze informatie. Wanneer u het formulier ingevuld en opgestuurd heeft krijgt u binnen een halfuur een offerte toegestuurd met daarin een prijsaanbod. Indien u hiermee akkoord gaat sturen wij op de aangevraagde dag en tijd het besproken aantal brandwachten naar uw aangegeven locatie om u van optimale veiligheid te voorzien.


brandwachtkosten

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.