Brandwachtofferte

Hoe werkt het aanvragen van een brandwachtofferte?

Heeft u behoefte aan een brandwacht, maar wilt u graag eerst weten wat de kosten hiervan zijn? Dat kan! Vraag vandaag nog een brandwachtofferte aan om erachter te komen wat de prijs is. Met het achterlaten van een paar gegevens, waaronder uw naam, de beroepssector en een kleine omschrijving van uw opdracht heeft u het offerteformulier in een handomdraai ingevuld. Zodra u het formulier heeft verzonden krijgt u zo spoedig mogelijk een gedetailleerde offerte van ons waarin wij u vertellen hoeveel uw opdracht kost. Hierin worden factoren meegenomen zoals de beroepssector, het aantal benodigde brandwachten en de duur van de opdracht. Zodra u akkoord gaat met de offerte zullen wij onze brandwacht(en) uw kant op sturen.

Wanneer kies ik voor een brandwacht?

Onze brandwachten zijn gespecialiseerd in onder andere evenementen, bouwkundige projecten, onderbezetting van een korps, werkzaamheden met een verhoogd brandveiligheidsrisico maar ook bij de uitval van een brandmeldcentrale of bij defecte brandveiligheidsapparatuur. Ze weten hoe ze accuraat moeten handelen in iedere situatie en ze zullen dit altijd met de juiste hulpmiddelen doen. Met andere woorden: bij het aanvragen van een brandwachtofferte weet u dat u te maken krijgt met rijksgediplomeerde, breed opgeleide specialisten.


Wanneer kies ik voor een brandwacht?

Al onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd. In de regel maken ze deel uit van een brandweerkorps en hun vaardigheden worden voortdurend op peil gehouden door middel van verschillende trainingen en keuringen. Al onze brandwachten zijn representatief en dragen te allen tijde herkenbare kleding, waardoor ze direct herkenbaar zijn als specialisten. Dat betekent dat u verzekerd bent van echte professionals die de hoogst mogelijke opleiding genoten hebben indien u een brandwachtofferte aanvraagt.
Een brandwachtofferte is bij ons geheel vrijblijvend en makkelijk aan te vragen door op de op de knop “offerte aanvragen” aan de rechterbovenzijde van het scherm te klikken.


brandwachtofferte

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.