Brandwachtprijs

Altijd jouw veiligheid voorop, tegen een schappelijke brandwachtprijs.

Bent u opzoek naar de brandwachtprijs voor een goede brandwacht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een dag voor onze brandwacht is nooit hetzelfde. Door het brede scala specialiteiten waarin onze brandwachten getraind zijn, zijn ze enorm breed inzetbaar in verschillende beroepstakken. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van brandwachtdiensten en op dit moment meer dan 400 rijksgediplomeerde brandwachten in dienst voldoet Active Safety perfect aan al uw behoeftes voor zowel brandwachtkwaliteit als brandwachtprijs.

Wanneer kan ik op een brandwacht rekenen?

Onze brandwacht kan bijvoorbeeld ingezet worden wanneer er een evenement gehouden wordt. Veelal wordt de aanwezigheid van een brandwacht bij de verstrekking van een evenementenvergunning door de gemeente geëist. Dit in verband met de brandveiligheid op locaties die in veel gevallen niet voor grote groepen mensen zijn ingericht. Onze brandwachten zijn onder andere hierop getraind en zullen dus allemaal weten hoe ze kordaat en accuraat moeten handelen in het geval van calamiteiten.
Ook bij de onderbezetting van een korps of bedrijfsmatige opdrachten is de brandwacht onmisbaar. Denk hierbij aan het uitvallen van brandveiligheidsapparatuur of een storing in de brandmeldcentrale. Onze rijksgediplomeerde brandwacht zal in deze gevallen de observatieve en preventieve taken van de apparatuur overnemen. Dit alles zit uiteraard inbegrepen in onze brandwachtprijs.

Waarom een brandwacht van Active Safety?

Wanneer je kiest voor een brandwacht van Active Safety, kies je voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en uiteraard de best mogelijke service door professionele specialisten die in de regel allemaal aangesloten zijn bij een brandweerkorps. Vaardigheden worden constant op peil gehouden door middel van verschillende trainingen en keuringen. Hierdoor bent u verzekerd van een échte professional die exact weet hoe hij of zij moet handelen in iedere situatie.
Een rijksgediplomeerde brandwacht die hierop getraind is zal dan ook te allen tijde door ons aangeboden worden voor een eerlijke brandwacht prijs.


brandwachtprijs

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.