Brandwachttarieven

Zekerheid en professionaliteit voor passende brandwachttarieven

Als u kiest voor brandwachten van Active Safety, dan kiest u voor veiligheid en zekerheid tegen de meest gunstige brandwachttarieven. Onze specialisten hebben elk een rijksdiploma en hebben daarmee dus de hoogst mogelijke opleiding genoten op het gebied van brandveiligheid. Het zijn professionals die weten hoe ze in iedere situatie moeten handelen met te allen tijde de veiligheid van de mensen als hoogste prioriteit. In herkenbare brandwachtenkleding zal onze brandwacht duidelijk herkenbaar zijn bij calamiteiten, waardoor de orde beter gehandhaafd kan worden. Onze brandwachttarieven zijn afhankelijk van de hoeveelheid benodigde brandwachten en de situatie waarin ze benodigd zijn, echter zullen ze iedere situatie professioneel en accuraat oplossen.

Wanneer kan ik op de brandwacht rekenen?

Onze brandwacht is inzetbaar in een breed scala van situaties. Wanneer de brandveiligheidsapparatuur binnen een gebouw defect is of er is een storing in de brandmeldcentrale, dan kan de brandwacht de observerende en corrigerende taken van de apparatuur overnemen. Bij een evenement is een brandwacht vaak ook gewenst, omdat evenementenlocaties vaak niet op grote groepen mensen zijn ingericht wat betreft brandveiligheid. Ook bij de onderbezetting van brandweerkorpsen kan de brandwacht van dienst zijn. Omdat ze in de regel allemaal bij een korps aangesloten zijn kan de brandwacht andere korpsen perfect ondersteunen. Onze brandwachttarieven worden onder andere bepaald door de situatie waarin onze brandwachten ingezet moeten worden.


Hoe gaat het in zijn werk?

Mocht u gebruik willen maken van een brandwacht van Active Safety, dan is het aan te raden om gebruik te maken van het offerteformulier aan de rechterbovenzijde van de pagina. Als u op de button “offerte aanvragen” klikt, zal u een formulier te zien krijgen waarin een aantal simpele gegevens gevraagd worden waaronder het aantal benodigde brandwachten, de beroepssector en een kleine omschrijving van de opdracht. Deze gegevens bepalen onze brandwachttarieven. Wanneer het formulier ingevuld is, zal u in de regel binnen een halfuur een offerte toegestuurd krijgen. Mocht u akkoord gaan, dan regelen wij dat er op de afgesproken dag en tijd een brandwacht aanwezig zal zijn.


brandwachttarieven

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.