EHBO’ers

Heeft u EHBO’ers nodig? Active Safety levert EHBO’ers door geheel Nederland. Onze EHBO’ers zijn vaak te vinden bij diverse (sport)wedstrijden, beurzen, festivals en vele andere evenementen waarbij veel bezoekers zijn betrokken. De EHBO’ers van Active Safety zijn volledig gediplomeerd inclusief AED bediener. In geval van nood kunnen ze snel en doeltreffend optreden en de slachtoffers helpen. Tevens alarmeren ze de hulpdiensten als dat nodig is. Van pleister plakken tot volledig buiten bewustzijn, onze EHBO’ers weten wat ze moeten doen. Wij leveren de EHBO’ers inclusief communicatieapparatuur in de vorm van een portofoon eventueel met een oortje om tijdens drukte en lawaai elkaar te kunnen verstaan. Daarnaast zijn ze als dusdanig herkenbaar aanwezig in de kleding welke voldoet aan de EHBO normering. Kortom, de EHBO’ers van Active Safety zijn hulpvaardig, representatief en vriendelijk. Ook bij onze EHBO’ers hoeft u nergens naar om te kijken. Ze komen in de juiste kleding en met alle materialen die nodig zijn voor de uitoefening van de functie. Wel zo prettig!

Taken van een EHBO’er

De EHBO’ers van Active Safety zijn veel gewend. Ze weten veel en kunnen veel. Daar waar nodig worden ze bijgeschoold en alle herhalingen zijn gedaan en op orde. Ze weten hoe te communiceren en hoe te alarmeren. Maar belangrijkste is dat ze weten hoe ze mensen kunnen helpen. Enkele taken van onze EHBO’ers:

  • Gerust stellen van het slachtoffer

  • Waarschuwen van de hulpdiensten

  • Pleisters plakken

  • Insecten of tekenbeet behandelen

  • Verbanden aanleggen

  • Reanimeren

  • Het bedienen van een AED

  • En nog veel meer natuurlijk….


Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in het afnemen van EHBO’ers van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In nette kleding conform de EHBO normering en in het bezit van communicatiemiddelen en alle juiste diploma’s. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een EHBO’er nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.