Evenementen-verkeersregelaar

Voor kleine en grote evenementen zet Active Safety op regelmatige basis verkeersregelaars in. De evenementenverkeersregelaar is een verkeersregelaar die specifiek voor evenementen wordt ingezet, en eenvoudige aanwijzingen mag geven zoals het stopteken en het oprijteken. Organisaties die een evenement willen organiseren waarvoor verkeersregelaars worden vereist door de vergunningverlener (vaak een gemeente) moeten een verkeersplan aanbieden, met de inzet van deze evenementenverkeersregelaars. De verkeersregelaars helpen bij het in goede banen leiden van al het verkeer wat op het terrein van het evenement komt. Ze zorgen voor een goede doorstroming en geven aanwijzingen waar en hoe men kan parkeren. Active Safety levert alle parkeerregelaars indien gewenst met alle middelen die ze nodig zijn om het werk op een correcte manier uit te voeren. Wij zorgen onder andere desgewenst voor communicatieapparatuur. Op zeer grote evenementen kan Active Safety een communicatie-unit ter plaatse neer zetten van waaruit alle communicatie kan worden geregeld tussen alle diensten. Tevens kan deze unit gebruikt worden voor de beveiliging en camera verbindingen om het evenemententerrein veilig, netjes en overzichtelijk te houden.

Werkzaamheden evenementen-verkeersregelaar

De evenementenverkeersregelaars van Active Safety staan veelal op de parkeerplaatsen en toegangswegen van evenementen. Ze staan onderling in contact met elkaar om op deze manier de verkeersstroom goed te kunnen begeleiden. Ze zorgen er voor dat er geen opstoppingen ontstaan en dat eenieder netjes op de daarvoor aangewezen plaatsen parkeert. De evenementenverkeersregelaars van Active Safety:

 

  • Zorgen voor veiligheid voor al het verkeer op het evenemententerrein waaronder ook voetgangers

  • Verkeersstromen in goede banen leiden bij evenementen

  • Veiligheid van voetgangers en overig verkeer op het terrein garanderen

  • Simpele instructies geven aan evenementenverkeer

  • Alle andere werkzaamheden om de veiligheid te kunnen garanderen


Heeft u interesse in het afnemen van verkeersregelaars van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In de juiste kleding en in het bezit van communicatiemiddelen om onderling te kunnen communiceren. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!
Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een verkeersregelaar nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.