Industriële brandwachten

Iedere brandwacht bij Active Safety heeft zijn specialiteit. Naast rijksgediplomeerde brandwachten leveren wij ook vele industriële brandwachten op diverse projecten. Hierbij kan men denken aan de industrie in Nederland. Petrochemische industrie, huisvuil centrales, diverse scheepswerven en alle denkbare industrie waarbij een industriële brandwacht noodzakelijk is. Onze industriële brandwachten zijn breed opgeleid en beschikken over meerdere diploma’s. Dit betekent dat ze in het bezit zijn van de diploma’s mangatwacht, ex-ox-tox (gasmeten) brandwacht, VCA, BHV, water en schuimvoerende armaturen en vaak nog vele andere certificaten en diploma’s. Onze industriële brandwachten houden toezicht bij risicovolle werkzaamheden en bij brandgevaarlijke werkzaamheden en situaties. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan kunnen ze als eersten direct handelen. De industriële brandwachten van Active Safety staan onderling in contact met elkaar doormiddel van een portofoon. Indien gewenst levert Active Safety portofoons mee. Indien nodig zelfs EX portofoons, wat betekent dat men deze portofoons in explosie gevaarlijke ruimtes mag gebruiken. Indien er op gevaarlijke stoffen gemeten moet worden kunnen onze industriële brandwachten dat ook. Ook hier leveren wij desgewenst gasmeetapparatuur mee. Zo heeft u geen kosten en omkijken meer naar de eventuele apparatuur die nodig is voor het correct meten en communiceren van de brandwachten. Bij Active Safety helpen we u graag volledig!

Werkzaamheden van de industriële brandwacht

Active Safety levert op vele industriële projecten brandwachten. Van huisvuilcentrale tot de petrochemie. Zonder onze brandwachten ligt het werk vaak stil En dat is wat wij willen voorkomen. Bij Active Safety bent u altijd gegarandeerd van een brandwacht. De werkzaamheden van onze industriële brandwachten bestaan onder meer uit de volgende taken:

  • Preventief toezicht houden bij risicovolle projecten en objecten

  • Verrichten van gasmetingen

  • Optreden bij calamiteiten

  • Uitvoeren van levensreddende handelingen bij calamiteiten

  • Handelend optreden in noodsituaties

Heeft u snel een brandwacht nodig? Veelal zijn onze brandwachten binnen 2 uur bij u op locatie. Wij zijn ons er van bewust dat er soms snel gehandeld dient te worden om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Ook onze industriële brandwachten zijn gemotiveerd en gaan graag voor u aan de slag!
100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

 

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed industriële brandwachten nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.