Mobiele Surveillance

De mobiele surveillanten van Active Safety zijn beveiligers die de beveiligingsrondes doen per auto. Tegenwoordig hebben veel bedrijven op industrieterreinen de handen ineen geslagen en huren ze gezamenlijk een beveiligingsbedrijf in. Omdat deze industrieterreinen vaak erg groot zijn doet de beveiliger zijn werkzaamheden deels vanuit de auto. De werkzaamheden als mobiele surveillant zijn verder niet anders dan die van een reguliere beveiliger. De mobiele surveillanten van Active Safety controleren vastgestelde bedrijven of industrieterreinen door middel van een dienstauto. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het signaleren van verdachte auto’s en personen. Als het om verdachte auto’s gaat zal de mobiele surveillant het kenteken noteren en vastleggen in zijn rapport, zodat deze gegevens eventueel doorgegeven kunnen worden aan de politie. 

De mobiele surveillant zal tijdens zijn dienst controleren of er geen ongure types rond hangen op het industrieterrein. Dit is een effectieve manier om criminaliteit terug te dringen. Ook worden er op deze manier valse alarmmeldingen voorkomen. De politie of andere hulpdiensten worden op deze manier niet meer onnodig lastig gevallen. De werkzaamheden als mobiele surveillant zijn belangrijk, omdat het de mobiele surveillanten zijn die die inbraken en/of andere problemen kunnen voorkomen door regelmatig te surveilleren op industrieterreinen. Daarnaast kunnen onze mobiele surveillanten ook andere objecten bewaken, zoals reguliere woningen van particulieren. Andere werkzaamheden die kunnen toebehoren tot de werkzaamheden van een mobiele surveillant zijn het openen en sluiten van bedrijfspanden en het uitvoeren van brand- en sluitrondes. Welke werkzaamheden een mobiele surveillant precies uitvoert is bij Active Safety vastgesteld in een vast protocol. Binnen het protocol zal ook precies opgenomen worden wie de contactpersoon is bij eventuele calamiteiten.

Werkzaamheden mobiele surveillanten

Op vele industrieterreinen maar ook door woonwijken zijn de mobiele surveillanten van Active Safety actief. Zo zorgen ze voor een veilige leefomgeving en dringen de criminaliteit terug. Overige werkzaamheden welke onze mobiele surveillanten kunnen uitvoeren zijn:

  • Alarmopvolging in geval van alarm in uw pand(en)

  • Brand en sluitrondes lopen zodra u wilt dat uw pand wordt gesloten

  • Openingsrondes lopen zodra u wilt dat het pand weer open gaat

  • Inschakelen van alarmsysteem

  • Sleutelhouderschap

  • Preventieve controles uitvoeren

  • Indien nodig hulpdiensten waarschuwen


Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in het afnemen van de beveiligers van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In nette herkenbare kleding en in het bezit van eventuele communicatiemiddelen en de juiste diploma’s. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Daar gaan wij voor!

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een beveiliger nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.