Object beveiliging

Active Safety levert door het gehele land en op diverse bedrijven en instellingen vele objectbeveiligers. Objectbeveiliging is het geheel van beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale ruimtes gecontroleerd en wordt er tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen. Tevens kunnen zo (beginnende) onregelmatigheden op tijd worden ontdekt en worden voorkomen. Ook het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot de taken. De beveiligers van Active Safety zijn aanwezig bij vele bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan onder andere musea, ziekenhuizen, datacenters en vliegvelden.

Onze beveiligingsbeambten zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo zijn ze beveiliger, receptionist(e) en gastheer of vrouw in één en kunnen ze vele taken hebben. De beveiligingstaak gaat echter altijd voor de receptie taken. Dat betekent dat wanneer er een calamiteit is, dat bezoekers even dienen te wachten en de postsortering op een later moment plaats zal vinden. Ook worden onze beveiligers veel ingezet bij bedrijven waar men diefstal gevoelige artikelen heeft liggen. Na einde werktijd en bij verlaten van het pand kunnen ze uw medewerkers visiteren om te kijken of men artikelen uit uw bedrijf mee ‘neemt’. Daarnaast lopen ze vele rondes over uw terrein en door uw gebouwen. De beveiligingsbeambten van Active Safety zijn zichtbaar aanwezig. Dit komt de veiligheid en de gastvrijheid van uw bedrijf ten goede en werkt preventief voor eventuele kwaadwillende personen. Daarnaast zijn onze beveiligingsbeambten gastvrij, integer, vriendelijk en treden ze altijd de-escalerend op. U kunt na een lange werkdag onbezorgd naar huis. De beveiligingsbeambten van Active Safety zorgen er voor dat uw bedrijf zal worden afgesloten en eventueel het alarm ingeschakeld.

Werkzaamheden objectbeveiliger

Dagelijks zijn er overal in Nederland vele mensen aanwezig in kantoren, ziekenhuizen, bedrijven en (zorg)instellingen. U kunt er voor zorgen dat bezoekers en medewerkers zich veilig voelen door de inzet van een beveiligingsbeambte van Active Safety. Vele ondernemers zien beveiliging als kostenpost maar beveiligers kunnen ook kostenbesparend werken. Denkt u eens aan diefstal, vernieling, brand of inbraak wat jaarlijks veel geld kost. Dit voorkomen onze beveiligingsbeambten en er gaat een preventieve werking uit van een beveiligingsbeambte. Door de preventieve werking en het in een vroegtijdig stadium signaleren kunt u veel kosten besparen. Onze beveiligingsbeambten staan dag en nacht, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar voor uw bedrijf. De werkzaamheden die een beveiligingsbeambte onder andere uitvoert zijn:

  • Toegangscontrole

  • Receptiediensten

  • Controle rondes

  • Sleutelbeheer

  • Brand en sluit rondes

  • En natuurlijk wat u wenst


Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in het afnemen van de beveiligers van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In nette herkenbare kleding en in het bezit van eventuele communicatiemiddelen en de juiste diploma’s. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een beveiliger nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.